Anasayfa Haber Yeni PUBG Oyunu Bu Yıl PC ve Konsollar İçin Geliyor

Yeni PUBG Oyunu Bu Yıl PC ve Konsollar İçin Geliyor

Yeni PUBG oyunu

Güvenilir kaynaklar, yeni PUBG oyununun bu yılın sonuna doğru PC ve konsollar için piyasaya sürülebileceğini belirtiyor.

Oyun sektörünün dikkat çeken yapımlarından biri olan PUBG, halen milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam ediliyor. Piyasaya sürüldüğü günden bu yana popülerliğini korumayı başaran yapım, bildiğiniz üzere son zamanlarda sık sık devam oyunlarıyla gündeme geliyor. Ortaya atılan bu iddialar oyunun hayranlarını heyecanlandırırken, bugün paylaşılan raporla beraber yeni PUBG oyununun 2021’in sonuna doğru PC ve konsollar için piyasaya sürülebileceği söylendi. Aynı zamanda yine aynı raporda PUBG Mobile’ın da yeni bir versiyonunun bu yıl içerisinde oyuncularla bulaşabileceği de belirtildi.

Tüm bu iddialar ortalıkta dolaşmaya devam ederken, PUBG Corp’un aynı zamanda Krafton’u halka arz edeceği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda ise PUBG Corp’un Krafton’un 27.2 milyar dolarlık hissesini halka arz edeceği belirtiliyor. Böylece PUBG isminden daha fazla para kazanmayı planlayan şirketin, aynı zamanda oyuncuların ilgisini devam oyunlarıyla en üst seviyeye taşımayı da hedefliyor.

Bildiğiniz gibi PUBG Corp, The Game Awards sırasında PUBG evreninde geçen The Callisto Protocol oyununu duyurmuştu. PUBG evreninde geçen bu bilim kurgu korku oyunu, özellikle PUBG hayranlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Oyuncu Kitlesi İle Dikkat Çekiyor

Bunun yanı sıra geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamalarda PUBG’nin PC ve konsol sürümlerinin toplamda 70 milyon adet sattığı da ifade edilmişti. Aynı zamanda oyunun mobil sürümünün de App Store ve Play Store mağazaları üzerinden 600 milyon kez indirildiğini açıklayan PUBG Corp, böylece oyuncuların halen PUBG’yi severek oynamaya devam ettiğini de gözler önüne sermişti.