Anasayfa Haber Xiaomi Mi 11 Lite Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 Lite Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri

Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri son paylaşılan raporlarla beraber ortaya çıktı.

Xiaomi bildiğiniz gibi yakın zaman içerisinde Mi 11 Pro modelini tanıtacak. Daha sonrasındaysa Xiaomi, serinin giriş modeli olacak olan Mi 11 Lite modeli ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Serinin Lite modeli bir süredir sızıntı haberleriyle gündeme gelirken, bugün ise Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri ile ilgili yeni detaylar sızdırıldı.

91mobiles tarafından hazırlanan özel habere göre serinin Lite modelinin Snapdragon 732G işlemcisinden güç alacağını görmekteyiz. Bununla beraber siyah, mavi ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneğine de sahip olacak olan Lite model ayrıca 6 GB RAM + 64 GB depolama ve 6 GB RAM + 128 GB dahili hafıza seçenekleriyle birlikte satışa sunulacak.

33W hızlı şarj destekli 4.250 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği ifade edilen Mi 11 Lite’ın aynı zamanda 64 MP + 8 MP + 5 MP şeklinde üçlü bir arka kamera kurulumuyla beraber gelmesi de bekleniyor.

Şimdilik, söz konusu modelin ne zaman duyurulacağı bilinmiyor. Ancak Xiaomi’ye yakın kaynaklar bahsi geçen telefonun Şubat ve Mart ayında lanse edilebileceğini tahmin ediyorlar.