Anasayfa Haber Bülten Philips’in 4K ve 10-bit Üretkenlik Monitörü 288E2UAE Piyasaya Çıkıyor

Philips’in 4K ve 10-bit Üretkenlik Monitörü 288E2UAE Piyasaya Çıkıyor

Philips 288E2UAE

Philips 288E2UAE, 28 inç panelde 4K çözünürlük ve 10-bit renk derinliğiyle geliyor.

Kullanıcılar, kullandıkları her ekrandan en iyi deneyimi beklerler. Philips 288E2UAE de şunları sunuyor: UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) çözünürlük ve Ultra Wide renk gamı. 1.07 milyar renk kapasitesi sayesinde, her renk canlanıyor ve her ayrıntı ortaya çıkıyor. 28 inçlik monitör, karanlık alanlarda zengin ayrıntılar için IPS paneli ve SmartContrast teknolojisini kullanarak, kullanıcıların beklediği zengin görsel deneyimini vadediyor. Ayrıca kullanıcılar, MultiView teknolojisi sayesinde bir kişisel bilgisayar ve bir dizüstü bilgisayar gibi iki cihazı Picture-in-Picture and Picture-by-Picture modlarında eş zamanlı olarak bağlayabiliyor.

Philips 288E2UAE modeli, 4 portlu bir USB 3.2 hub’a sahip, bir USB upstream ve dört downstream portu sunuyor, böylece kullanıcılar klavyelerini ve farelerini monitöre bağlayabiliyorlar. Hızlı şarjı destekleyen bir USB portu var ve USB-IF Battery Charging (BC1.2) standardını yerine getirerek kullanıcıların uyumlu akıllı telefonlarını şarj etmelerini mümkün kılıyor. Monitör ayrıca HDMI ve DisplayPort bağlantısı da sunuyor. Bütün portlar, monitörün arkasında yatay bir çizgiye yerleştirilmiş, kablo yönetim sistemi de çalışma alanının derli toplu tutulmasına yardımcı oluyor. Monitör menüsüne hızlıca erişmeyi sağlayan bir joystick olan EasySelect tuşu, hayatı daha da kolaylaştırıyor. Her ayrıntı, ön çerçevenin temiz tutulması ve masanın düzenli olması için tasarlanmış.

Philips 288E2UAE

Monitör ergonomi tarafındaysa ayarlanabilir ayak, eğilebilir (-5/20°) ve 100 mm yükseklik ayar özelliği sayesinde optimal yükseklik vadediyor. Philips 288E2UAE monitörü, yansıma engelleyen bir ekrana, EasyRead moduna, Flicker-free teknolojisine ve daha rahat bir görüntüleme için LowBlue moduna sahip.

Üstelik Philips’in bu monitörü, sürdürülebilirlik özellikleri ile de kendini gösteriyor. RoHS standartları ile uyumlu olan bu monitör, EnergyStar 8.0 ve TCO sertifikalı, kurşun ve cıva içermez ve % 100 geri dönüşümlü ambalaj kullanıyor. 

Philips 288E2UAE Fiyatı

Philips 288E2UAE, Şubat ayında 398 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.