Anasayfa Makale Huawei FreeBuds Studio – Öne Çıkan Özellikler

Huawei FreeBuds Studio – Öne Çıkan Özellikler

Huawei’nin yeni nesil kulak üstü kulaklığı Freebuds Studio kullanıcılara neler sunuyor?

Teknik özellikleriyle dikkat çeken Huawei FreeBuds Studio, gürültüyü algılayıp gürültü seviyesine uygun ses yalıtımını sağlayan ANC çözümüne sahip.

Huawei Shop Fiyatı İçin Tıklayınız

FreeBuds Studio kulaklıklarda kullanılan dinamik algılama sistemi sayesinde, kulaklıkların ortam seslerini doğru bir şekilde tanımlaması mümkün oluyor. Böylece Huawei’nin yeni nesil kulaklığı bulunduğu ortama göre Ultra Mod, Genel Mod ve Rahat Modları arasında otomatik olarak geçiş yapabiliyor.

Örneğin, çok gürültülü bir uçakta veya trende olduğunuzda, kulaklıklar otomatik olarak Ultra Modu’na geçiyor. Restoranlar ve kafeler gibi yerlerde Genel Modu’nda çalışıyor. Aynı şekilde, kütüphane veya ofis gibi sessiz yerlerde, daha doğal ve rahat gürültü önleme efektleri için Rahat Modu’na uyum sağlıyor.

Amazon Fiyatı İçin Tıklayınız

Huawei Freebuds Studio Hi-Fi düzeyinde bir dinleme deneyimi için 48 kHz’e kadar geniş frekanslı yüksek çözünürlüklü ses kalitesini kullanıcılara sunuyor. Kulaklık 4 katmanlı 40 milimetrelik dinamik sürücülerini kullanıyor. Bu sayede 4Hz-48kHz arasında ultra geniş tepki aralığına ulaşılabiliyor.

Çiçek Sepeti Fiyatı İçin Tıklayınız

S aktarımı sırasında ses kalitesindeki bozulmaların önüne geçmek için de Huawei FreeBuds Studio, 960 kbps’ye kadar yüksek hızlı ve kararlı ses aktarımını desteklemek için Huawei’nin kendi geliştirdiği yüksek çözünürlüklü codec olan L2HC’yi kullanıyor.
Farklı senaryolara göre gürültü engelleyebilen kulaklık, 40 dB’ye kadar gürültüyü giderebiliyor. Dahili IMU ortam sensörü ve mikrofon sistemi ile kulaklıklar, ayrıca kullanıcının ses ortamını doğru bir şekilde algılayarak daha iyi gürültü giderme için ortama uyum sağlayabilen üç farklı ANC modunu da sunuyor.

Kulaklığın en güzel özelliklerinden biri de Bluetooth 5.2 bağlantı teknolojisini barındırması. Bluetooth 5.2 sayesinde Freebuds Studio’yu aynı anda iki cihazınıza birden bağlayabiliyor ve bu iki cihaz arasında hızla geçiş yapabiliyorsunuz.

Eğer kulaklığın tüm gürültü engelleme modlarını dilediğinizde kullanmak ve belli başlı özelliklerden yararlanmak istiyorsanız, Huawei’nin AI Life isimli uygulamasını kullanmanızı öneririz. Huawei App Gallery üzerinden indirebileceğiniz AI Life, Freebuds Studio’yu tam potansiyeli ile kullanmanızı sağlıyor.

Huawei FreeBuds Studio Batarya Kapasitesi

Tek şarj ile 24 saate kadar kullanım sağlayan kulaklık, 10 dakikalık şarjla da 8 saate kadar kullanım süresi sunuyor. FreeBuds Studio‘nun bataryası yaklaşık 1 saatte tamamen doluyor.

Huawei FreeBuds Studio Fiyatı

Tüm bu özelliklere sahip olan Huawei Freebuds Studio fiyatı ise 3.499 TL olarak listeleniyor.

Huawei FreeBuds Studio Teknik Özellikleri

• Ağırlık: 260 gram
• Boyutlar: 194 mm x 152 mm x 81.5 mm
• Ses Teknolojisi: Aktif Gürültü Engelleme, Çağrıda Gürültü Engelleme
• Sensör: Mikrofon Sensörü, Kapasitans Sensörü, IMU sensörü
• Bluetooth Uyumluluğu: BT 5.2
• Açılır Pencere ve Eşleme: Desteklenir
• Aşınma Algılaması: Desteklenir
• Pil Kapasitesi: 410 mAh
• Çalma Süresi: 1 şarjla 24 saat oynatma (ANC kapalıyken)
10 dakikalık hızlı şarjla 5 saat oynatma (ANC etkinken)
10 dakikalık hızlı şarjla 8 saat oynatma (ANC devre dışıyken)
• Şarj: USB Type-C (Kablolu)
• Şarj Süresi: 60 dakika
• Diğer Özellikler: Akıllı Dinamik AC, Ultra Geniş Frekans Tepki Aralığı, L2HC Yüksek Çözünürlüklü Kod Çözümleme, Ses Ayrıştırma Modu, Çağrıda 6 Mikrofonlu Gürültü Engelleme, Çift Cihaz Bağlantısı