Anasayfa Haber iPad Mini 6 Tasarımı Ortaya Çıktı

iPad Mini 6 Tasarımı Ortaya Çıktı

iPad Mini 6 Tasarımı

Apple’ın yeni nesil iPad modelleri ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de bir süredir gündemde olan iPad Mini 6 tasarımı sızdırıldı.

Hatırlarsanız daha önceden yapılan sızıntılarla beraber Apple’ın bu yıl yeni bir iPad Mini modelini piyasaya süreceği birçok kez gündeme getirilmişti. Yeni nesil iPad Mini modeli kullanıcılar tarafından merak edilirken, bugün ise güvenilir bir kaynak tarafından iPad Mini 6 tasarımı gözler önüne serildi.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan David Kowalski, yeni iPad Mini modelinin nasıl görüneceği hakkında ilk bilgileri aktardı. Bu kısımdaysa yeni nesil modele ait olduğu iddia edilen CAD çizimlerini kullanıcılarla paylaşan Kowalski, Apple’nin iPad Mini 6 ile birlikte bazı tasarımsal değişiklilere imza atacağını da belirtiyor.

iPad Mini 6 Tasarımı

Serinin önceki modelleri kıyasla daha şık görünen yeni iPad Mini modelinde, Kowalski’nin söylediklerine göre Apple’ın ekrana entegre bir Touch ID sensörüne yer vereceğini görüyoruz. Bununla beraber ekranın üst köşesindeyse delikli bir kamera tasarımına yer vereceği tahmin edilen Apple’ın, böylece kullanıcıların karşısına daha ince ekran çerçeveleriyle çıkacağı konuşuluyor.

Donanım tarafında ise 5nm fabrikasyon süreciyle üretilen Apple A14 Bionic işlemcinden güç alacağı ifade edilen modelin Mart 2021′de resmiyet kazanması bekleniyor. Tabi, şimdilik Apple tarafından yeni nesil tabletin çıkış tarihi hakkında herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığını da belirtelim.