Anasayfa Mobil Huawei Watch GT 2 Serisi Özellikleri İle Neler Sunuyor?

Huawei Watch GT 2 Serisi Özellikleri İle Neler Sunuyor?

Bu videomuzda Huawei Watch GT 2 serisinin öne çıkan özelliklerine ve fiyatlarına yakından göz atıyoruz.

Huawei Watch GT 2 serisi sahip olduğu özelliklerle ön plana çıkıyor. Biz de sizler için hazırlamış olduğumuz bu videoyla beraber Huawei Watch GT 2 serisinin öne çıkan özelliklerine değiniyor ve nasıl bir kullanıcı deneyimi sunduğundan bahsediyoruz.

Huawei Shop Fiyatı İçin Tıklayınız

Huawei Watch GT 2 Serisi Özellikleri İle Neler Sunuyor?

Huawei Watch GT 2 serisi, Watch GT 2 Pro, Watch GT 2 ve Watch GT 2e modellerinden oluşuyor. Sahip olduğu teknik özelliklerle birbirinden ayrılan modeller, ayrıca kendine has özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Peki, Watch GT 2 serisi özellikleri ile neler sunuyor? Gelin Watch GT 2 serisinin sahip olduğu özellikleri hızlıca hatırlayalım.

Amazon Fiyatı İçin Tıklayınız

Huawei Watch GT 2 Pro Özellikleri

Huawei Watch GT 2 Pro, 1.39 inç 454x 454 piksel çözünürlük sunan Safir camlı OLED ekranın üzerine kuruluyor. 46 mm kasaya sahip olan akıllı saat, 455 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleniyor. Bu batarya ise minimum kullanımda 14 günlük bir pil ömrünü de kullanıcılara sunuyor. Aynı zamanda kablosuz şarj desteğine de sahip olan saat, tıpkı akıllı telefonlarda olduğu gibi tamamen kablosuz olarak da şarj edilebiliyor.

Aynı zamanda 4 GB dahili hafızaya da sahip olan akıllı saat GPS desteğini de bünyesinde bulunduruyor. Kablosuz bağlantı olarak da Bluetooth 5.1 destekleyen Watch GT 2 Pro, 5 ATM su basıncına kadar dayanabiliyor.

Tasarımsal açıdan daha modern görünen cihaz, aynı zamanda 100’ün üzerinde antrenman moduna da ev sahipliği yapıyor. Ayrıca kandaki oksijen değerini ölçme ve kalp ritmini takip etme gibi yeteneklere sahip.

Huawei Watch GT 2 Özellikleri

Serinin ortanca modeli olan Watch GT 2, 42 mm ve 46 mm seçenekleriyle beraber karşımıza çıkıyor. 1.39 inç boyutunda sürekli açık OLED ekranlı yuvarlak bir kasaya sahip olan Watch GT 2, gücünü ise yeni Kirin A1 çipinden alıyor. Yeni çip düşük güç tüketimi ve daha kararlı Bluetooth bağlantısı ile öne çıkıyor. Huawei, Bluetooth bağlantısının telefonunuzdan 150 metre uzakta bile sağlanabileceğini belirtiyor.

42 mm seçenekte 16 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı sunulurken, 46 mm seçenekte 32 MB RAM bulunuyor. Ürün Android ve iOS desteği sunarken, Huawei Lite OS işletim sistemini kullanıyor. Bluetooth 5.1kalp ritmi sensörüGPS ve jiroskop diğer özellikler arasında. Hatta bu kez 46 mm seçenekte mikrofon ve hoparlör de mevcut. Antrenman takibi içinse 15 egzersiz modu bulunuyor ve artık su altında bile kalp ritmi ölçülebiliyor. Huawei TruSleep 2.0 ile yenilenen uyku takibi işlevi de yeni özellikler arasında yer alıyor.

Huawei, normal kullanımda saatin 14 gün dayanabileceğini, GPS modunda ise bu sürenin 30 saat olduğunu paylaşıyor. 42 mm modelde 215 mAh batarya, 46 mm modelde 455 mAh batarya yer veriliyor.

Huawei Watch GT 2e Özellikleri

Sadece 46 mm’lik versiyonuyla beraber karşımıza çıkan Watch GT 2e, 1.39 inçlik OLED ekrana sahip. Hem metal ve hem de plastik bir kasaya sahip olan model ise Kirin A1 işlemcisinden güç alıyor. Bununla beraber 455 mAh boyutundaki bir bataryayla beraber gelen saat, Kirin A1’in güç yönetimi sayesinde iki haftaya kadar pil ömrü sunabiliyor.

Huawei GT 2e’nin içerisinde bulunan sensörler tüm sağlık verilerinizi başarılı bir şekilde okuyor ve saatin içerisine kaydediyor. Gerçekten de sporcu saati almak isteyenler için harika bir çözüm sunuyor. Yine de unutmamanız gereken önemli bir nokta var:

GT 2 gibi, GT 2e de verilerinizin çıktısını almak için Huawei Sağlık uygulamasına ihtiyaç duyuyor. Yani elinizdeki saat bir ekosistem saati. Huawei ekosistemi içerisindeyseniz, saatin tüm özelliklerinden etkin bir şekilde yararlanabiliyorsunuz. Cihazda Wi-Fi veya LTE desteği olmadığı için bağlantı için tek seçeneğiniz Bluetooth. Böylece telefonunuza ve kablosuz kulaklığınıza kolayca bağlanabiliyorsunuz.

Huawei Watch GT 2 Serisi Fiyatları

Huawei Watch GT 2 serisi fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor;

  • Huawei Watch GT 2 Pro – 2.299 TL
  • Huawei Watch GT 2 – 1.399 TL 
  • Huawei Watch GT 2e – 999 TL