Anasayfa Haber Age of Empires 2 Definitive Edition İçin İlk Büyük Genişleme Paketi Yayınlandı

Age of Empires 2 Definitive Edition İçin İlk Büyük Genişleme Paketi Yayınlandı

Age of Empires 2 Definitive Edition

Age of Empires 2 Definitive Edition için beklenen ilk büyük genişleme paketi The Lords of the West çıkışını gerçekleştirdi.

Age of Empires 2 Definitive Edition için ilk büyük genişleme paketi olan The Lord of the West kısa bir süre önce piyasaya sürüldü.

The Lords of the West ek paketi ile beraber, oyuna Burgonyalılar ve Sicilyalılar olmak üzere iki farklı medeniyet ekleniyor. Bu medeniyetler ise kendine has bazı avantajlara ev sahipliği yapıyor.

Burgonyalılar: Ekonomik kuvvet, kültürel başarılar, gelişmiş askeri teknoloji ve taktikler kullanarak basit bir düklükten Batı Avrupa’nın harikası olacak şekilde yükselin. Burgonyalılara özgü olan birim, savaşa atılırken güçlü bir şok saldırısı yapan Coustillier’dır.

Sicilyalılar: Orta Çağ Avrupası’nın en imrenilen krallıklarından birini inşa ederken Akdeniz’in kesişim noktalarındaki farklı kültürleri ve savaş ruhunu tecrübe edin. Sicilyalılara özgü birim, heybetli Donjon’u inşa edebilen ve dayanıklı bir piyade birimi olan Serjeant’tır.

Bunun dışında yeni genişleme paketi üç yeni hikayeyi de beraberinde getiriyor. Bu hikayelerin ilkinde ise İngiltere Kralı I. Edward Logshanks’in yükselişine yer veriliyor.

İkinci hikayede ise Burgonya düklerinin Fransızlara karşı verdikleri mücadeleler gözler önüne seriliyor. Üçüncü ve son hikayede ise bizleri Robert Guiscard’ın maceraları ve Sicilya Krallığı’nın kuruluşu karşılıyor.

Oyuna eklenen yeni hikayeler ve medeniyetler sayesinde oyunculara daha farklı ve eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefleyen yapımcı firma, oyunun The Lord of the West ek paketinin ise 18.50 TL’den satışa sunulduğunu duyurdu.