Anasayfa Haber Xiaomi Mi 11 Pro’nun Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 Pro’nun Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 Pro kamera tasarımı

Xiaomi Mi 11 Pro’nun sızdırılan görselleriyle beraber merak edilen kamera tasarımı ortaya çıktı.

Yakın zaman içerisinde tanıtılacak olan Xiaomi Mi 11 Pro ile ilgili yeni sızıntılar yapılmaya devam ediliyor. Daha önceden de birçok kez sızıntı haberlerine konu olan Xiaomi Mi 11 serisinin tepe modeli, şimdi de sızdırılan görselle beraber yeninden karşımıza çıkıyor.

Weibo üzerinden servis edilen görsele göre Mi 11 Pro’nun dörtlü arka kamerasının 120x yakınlaştırmayı destekleyeceğini görmekteyiz. Bununla beraber güçlü bir periskop kameraya da sahip olacağı söylenen telefonun arka tarafında ise bizleri 108 MP‘lik bir ana kamera sensörü karşılıyor.

Şimdilik, sızdırılan görsellerle ilgili Xiaomi cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak daha önceden yapılan sızıntılarda da benzer bir tasarım bizleri karşılamıştı.

Xiaomi Mi 11 Pro kamera tasarımı

Xiaomi Mi 11 Pro Özellikleri Nasıl Olacak?

Son paylaşılan raporlara göre serinin tepe modelinin 6.81 inç büyüklüğündeki 120 Hz yenileme hızı sunan AMOLED bir ekranın üzerine kurulması bekleniyor. Bununla beraber bahsi geçen bu AMOLED ekranın ise 480 Hz dokunmatik örnekleme hızına da sahip olması bekleniyor.

İşlemci tarafında ise Snapdragon 888′den güç alacağı belirtilen telefonun, 120W hızlı şarj destekli 4.000 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği belirtiliyor. Aynı zamanda bu bataryanın 80W kablosuz şarjı da destekleyeceği paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.