Anasayfa Haber Logitech MX Keys, Türkçe Tuşlu Versiyonu İle Satışa Sunuldu

Logitech MX Keys, Türkçe Tuşlu Versiyonu İle Satışa Sunuldu

Logitech MX Keys Türkçe tuş dizilimi ile beraber resmi olarak satışa sunuldu.

Logitech’in özellikleriyle ön plana çıkan ofis klavyesi Logitech MX Keys, Türçe tuşlu versiyonu ile beraber satışa sunuldu. MX Keys hem malzeme kalitesi hem de fonksiyonel özellikleri ile beraber dikkat çekiyor.

Logitech MX Keys, akıcı tuş vuruşları ve tuşlara basıldığında doğru, dokunsal tepkilerle farklı bir yazma deneyimi sunmayı hedefliyor. Akıllı ışıklandırmayla donatılmış arka aydınlatma, kullanıcının ellerini algılıyor ve ortam aydınlatma durumuna bağlı olarak klavye aydınlatmasını otomatik olarak ayarlıyor.

MX Keys, pil gücünden tasarruf etmek ve dikkat dağılmalarını minimumda tutmak için kullanılmadığında kapanma özelliğine sahip bulunuyor. Bu sayede ekstra güç tasarrufu da sağlayabilen MX Keys, tam şarj olduğunda 10 güne kadar veya arka plan ışığı kapalıyken 5 aya kadar açık kalabiliyor.

Logitech MX Keys Türkçe

Konforlu kullanımıyla da adından söz ettiren MX Key, artan tuş hassasiyeti ile sesi/gürültüyü azaltıyor ve klavyeye basış hissini artırıyor. Tuşlara her dokunuşu hissettiriyor fakat herhangi bir ses duymayı engelliyor. İçbükey tuş yapısı ile uzun süreli kullanımlarda parmak uyuşmalarını engelliyor.

Aynı anda 3 farklı cihaza bağlanabilen ve cihazlar arasında tek dokunuşla milisaniyelerle geçiş yapabilen MX Keys klavye aynı zamanda Logitech Flow teknolojisine de ev sahipliği yapıyor.

Logitech MX Keys Türkçe Fiyatı

Akıllı ışıklandırma gibi teknolojilere de sahip olan Logitech MX Keys Türkçe klavyenin fiyatı ise 1.299 TL olarak listeleniyor.