Anasayfa Haber Fitness Eğitmenlerinden Apple Music’e Özel Müzik Listeleri

Fitness Eğitmenlerinden Apple Music’e Özel Müzik Listeleri

Apple Music Müzikle Harekete Geç

Ünlü isimler ve fitness eğitmenleri Müzikle Harekete Geç başlığı altında özel müzik listelerini Apple Music uygulamasında paylaştı .

Apple’ın müzik servisi Apple Music, sahip olduğu yeniliklerle ön plana çıkmayı başarıyor. Sık sık ülkemize özel müzik listelerini de kullanıcılara sunan müzik servisi, şimdi de Müzikle Harekete Geç başlığı altında ünlü isimlerin ve fitness eğitmenlerinin derlediği egzersiz listelerini Göz At bölümü üzerinden gösteriyor.

Paylaşılan bu listeleri incelediğimizde ise bizleri Burcu Esmersoy, Gökçen Arıkan, Murat Bür, Ercan Çimenay, Mehmet Çetin, Halil Kılıç, Mine Yılmazbilek, Levin Tahmaz, Nurcan İbrahimoğlu ve Özgür Tetik gibi ismimle karşılıyor.

Burcu Esmersoy Apple Music uygulamasında paylaşmış olduğu müzik listesi ile ilgili “Güne erken başlayıp tadını çıkarmak benim vazgecilmezim. İhtiyacım olan enerji hepimizde olduğu gibi uyandırılmayı bekliyor sadece, bunu benim için muzik yapıyor.” diyor ve sözlerine şöyle devam ediyor “Hareket ve sporla başladığım her günü, yaptığım her antrenmanı bu liste ile daha da verimli hale getiriyorum. Spor yaptığım hareketli olduğum her gün daha da mutlu oluyorum. Kimi zaman ateşleyici kimi zaman motivasyonumu arttıran bu liste dilerim seni de benim kadar mutlu eder.” ifadelerine yer veriyor.

Uzman spor eğitmeni Gökçen Arıkan ise, ”Yüksek performanslı antrenman ya da koşularım sırasında müzik dinlemeyi çok seviyorum. Dinlediğim bu müziklerle enerjimi çok daha yukarıya taşıyabiliyorum.” derken fitness ve bisiklet performans antrenörü Levin Tahmaz “Bir cycling dersinde yapman gereken tüm antrenman modellerini ve müzik secimlerini senin için hazırladım.” diyor.

Apple Music’teki ”Müzikle Harekete Geç” listesine ise bu bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.