Anasayfa Haber POCO X3 Pro Geliyor! İşte İlk Detaylar

POCO X3 Pro Geliyor! İşte İlk Detaylar

POCO X3 Pro

POCO, X3 modelinden sonra kullanıcıların karşısına POCO X3 Pro modeliyle de çıkabilir.

POCO X3 NFC hem sergilemiş olduğu performans ile hem de uygun fiyatıyla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Tüm bu başarılı sonuçların ardından POCO’nun serinin Pro modeli üzerinde de çalıştığı ortaya çıktı. Kısa bir süre yayınlanan FCC belgelerinde görünen POCO X3 Pro modelinin NFC ve 4G desteğiyle beraber piyasaya sunulacağını görmekteyiz.

FCC üzerinden M2102J230SG model numarasıyla listelenen X3 Pro’nun şimdilik teknik özellikleri ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak, söz konusu telefonun çift bant Wi-Fi desteğine sahip olacağına ve MIUI 12 arayüzüyle beraber kutudan çıkacağına şahit olmaktayız.

Bunun yanı sıra konuyla ilgili yayınlanan bir diğer raporda ise serinin Pro modelinin AMOLED bir ekranla beraber geleceği de iddia ediliyor. Böylece Pro modelde AMOLED bir ekran paneline geçiş yapacağı konuşulan POCO’nun, aynı zamanda daha güçlü bir Snapdragon 700 serisi işlemciyle beraber karşımıza çıkabileceği de ön görülüyor.

Türkiye pazarında da satışa sunulması beklenen cihazın ise en kısa süre içerisinde resmi olarak lanse edileceği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.