Anasayfa Haber Typewise Klavye Uygulaması İçin Gizlilik Odaklı Güncelleme Duyuruldu

Typewise Klavye Uygulaması İçin Gizlilik Odaklı Güncelleme Duyuruldu

Typewise klavye Gizlilik

Typewise klavye uygulaması için 3.0 güncellemesi, gizlilik odaklı yenilikler getiriyor.

Standart klavye arayüzü olarak kullanabileceğimiz Typewise Klavye Uygulaması için veri gizliliğine odaklanan 3.0 güncellemesi duyuruldu. Yeni güncellemeyle beraber mobil cihazlarda yazma deneyimini iyileştirmeye odaklanan firma, ayrıca kullanıcılara daha kaliteli bir deneyim sunmayı da hedefliyor.

Kullanıcıların yazma deneyimini hızlandırmak amacıyla İsviçre İnovasyon Ajansı Innosuisse ile ortak bir çalışma yürüten geliştirici firma, bu doğrultudaysa yeni otomatik hata düzeltme teknolojisini de tanıttı. Söz konusu bu teknoloji sayesinde yazım hatalarını minimuma indirmeyi hedefleyen şirket, aynı zamanda yazım hatalarının da daha hızlı bir şekilde düzeltilmesine olanak sağlıyor.

Toplamda 37.000 kişinin yazma alışkanlığının gözden geçirilerek geliştirildiği söylenen yapay zeka destekli bu sistemin, ayrıca herhangi bir sunucu bağlantısına gerek duymadığı da belirtiliyor. Böylece tüm kullanıcı verilerinin telefonda depolanacağını ifade eden geliştirici, bu verilere ise erişilemeyeceğinin de altını özellikle çiziyor.

Söz konusu güncellemenin ise hem iOS hem de Android cihazlar için 1 Mart 2021 tarihinde yayınlanacağını belirtiliyor.