Anasayfa Haber Apex Legends, Nintendo Switch İçin 9 Mart’ta Geliyor

Apex Legends, Nintendo Switch İçin 9 Mart’ta Geliyor

Apex Legends Nintendo Switch

Nintedo Switch için Apex Legends çıkış tarihi sonunda resmen duyuruldu.

Electronic Arts sonunda Apex Legends adlı popüler battle-royale oyununun Nintendo Switch platformuna ne zaman geleceğini duyurdu. İlk olarak geçtiğimiz yılın yazında duyurulan oyun hibrit konsolda 9 Mart tarihinde çıkış yapacak.

Apex Legends için Battle Pass’in 8. sezonu da başlamış durumda. Bu anlamda Switch oyuncuları yeni sezona biraz geriden başlamış olacak. Öte yandan, oyunu Switch’te oynamaya karar verenlere bu sezon Battle Pass’te 30 ücretsiz seviye verilecek, ayrıca oyunun başlamasından sonraki ilk iki hafta boyunca iki kat XP kazanabilecekler.

Üçüncü taraf geliştiricilerin AAA oyunlarında olduğu gibi, EA oyunun Switch sürümünü kendi başına geliştirmiyor. Oyunun bu sürümü, Switch port sürümleri açısından oldukça üne sahip bir stüdyo olan Panic Button tarafından yönetiliyor. Şirket, Rocket League ve DOOM oyunlarının Switch sürümlerini halihazırda ele aldı ve farklı platformlarda birçok başka oyun geliştirilmesine de yardımcı oldu.

Apex Legends’ın Switch’te yeni bir takım tabanlı nişancı arayanlara ilaç gibi geleceği kesin. Oyunu oynamak ücretsizken, bir Nintendo Switch Online aboneliği de gerekmiyor. Ek olarak, platformlar arası oynanış için de destek sunuluyor.

Ek olarak, Apex Legends Mobile da bu yıl beklenen oyunlar arasında.