Anasayfa Haber Starship Troopers: Terran Command Fragmanı Yayınlandı

Starship Troopers: Terran Command Fragmanı Yayınlandı

Starship Troopers: Terran Command

Starship Troopers: Terran Command gerçek zamanlı strateji severlerin imdadına yetişecek.

1990’lı yılların en unutulmaz bilim-kurgu filmlerinden birisi olan Starship Troopers (Yıldız Gemisi Askerleri) için geliştirilen gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunu için bir video geldi. Yönetmen Paul Verhoeven’in kült filmini temel alan Starship Troopers: Terran Command, Order of Battle: World War Two oyununu da geliştirmiş olan The Aristocrats imzası taşıyor.

Filmi hatırlayanların bileceği gibi felaketle sonuçlanan Klendathu‘ya yapılan saldırıyı takip edin oyunda mobil piyade, böceklerin ortaya çıktığı ve madencilik operasyonlarına müdahale ettiği sert çöl gezegeni Kwalasha‘ya yeniden konuşlandırılıyor.

Starship Troopers: Terran Command FragmanıOyun, 21 görevlik tek oyunculu bir moda sahip. Kendi özel yeteneklerine sahip düzinelerce benzersiz birim türü, kahraman birimleri, çıkartma gemilerini yönetme, üs binası ve daha fazlası da oyuncuların emrinde olacak. Akın akın gelecek böceklerin sayısı neredeyse sınırsızken onları yenmek için akıllıca taktik ve silah kullanımı gerekecek.

RTS türü oyunlar için adeta bir kuraklık yaşanırken bu oyun Starcraft ve Command and Conquer serileri gibi türün klasiklerinden bazılarını hatırlatan bir oyunla türün severlerinin imdadına yetişecek gibi gözüküyor.

Starship Troopers: Terran Command bu yılın ikinci çeyreğinde çıkış yapacak. Oyunun Steam sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.