Anasayfa Mobil Huawei Watch Fit Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Watch Fit Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Watch Fit fiyatı ve özellikleri videosu ile karşınızdayız. Sizler için hazırlamış olduğumuz bu videoyla beraber merak edilen Huawei Watch Fit kutusunu açıyor ve teknik özelliklerine yakından göz atıyoruz.

Huawei Watch Fit hem şık tasarımı hem de uygun fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Biz de sizler için hazırlamış olduğumuz bu videoyla beraber Huawei Watch Fit fiyatı ve özellikleri gibi önemli başlıkların haricinde, yeni nesil akıllı saatin kutusunu açıyor ve öne çıkan özelliklerinden kısaca bahsediyoruz.

Huawei Shop Fiyatı İçin Tıklayınız

Huawei Watch Fit Özellikleri İle Neler Sunuyor?

Huawei Watch Fit, 1.64 inç boyutundaki 2.5D kavisli AMOLED bir ekranın üzerine kuruluyor. 39 gram ağırlığa da sahip olan yeni nesil akıllı saatin 2.5D kavisli AMOLED ekranı ise kullanıcılara 240 x 456 piksel çözünürlük ve yüzde 70 ekran / kasa oranını sunuyor.

Amazon Fiyatı İçin Tıklayınız

Siyah, gri ve altın olmak üzere toplamda üç farklı renk seçeneğine de ev sahipliği yapan model, 46 x 30 x 10.7 mm boyutlarıyla da karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra metal bir gövdeye de sahip olan model, ayrıca 5 ATM su geçirmezlik derecesiyle beraber geliyor.

Çiçek Sepeti Fiyatı İçin Tıklayınız

Sahip olduğu teknik özellikle ön plana çıkan Watch Fit, andaki oksijen, uyku ve stres koşullarındaki değişiklikleri takip etmek, 24 saat nabız ölçümü sağlamak için Huawei TruSeen 4.0 teknolojisiyle beraber geliyor. Tüm veriler, kullanıcıların daha iyi ve daha sağlıklı yaşamlar sürmesine yardımcı olan fitness önerileri oluşturmak için analiz ediliyor.

Huawei Watch Fit fiyatı ve özellikleri

Huawei’nin yeni nesil akıllı saati Hızlı Egzersiz Animasyonlarını da destekliyor. 44 standart fitness rutinini (yağ yakma, omuz kası rahatlatma, vücut şekillendirme ve diğer rutinler dahil) 12 animasyonla gerçekleştirilen bu özellik, kullanıcıların bir an önce egzersiz yapmaları için hızlı ve kolay bir yol sağlıyor. Aynı zamanda, söz konusu akıllı saat koşu yüzme ve bisiklet başta olmak üzere 11 farklı spor moduna da ev sahipliği yapıyor.

Bununla beraber yerleşik GPS ile beraber gelen akıllı saat, optik kalp hızı sensörünü de bünyesinde barındırıyor. Böylece Huawei’nin yeni nesil akıllı saati kullanıcıların sağlık durumunu kontrol altına almasına da yardımcı oluyor.

Pil ömrü konusunda Huawei’nin yeni nesil akıllı saati, tipik senaryolarda 10 güne kadar pil süresini de kullanıcılara sunuyor. Ayrıca, söz konusu akıllı saat Huawei’nin hızlı şarj teknolojisini de destekliyor.

Huawei Watch Fit Fiyatı

Tüm özelliklere sahip olan Huawei Watch Fit fiyatı ise 799 TL olarak listeleniyor.

Huawei Watch Fit Teknik Özellikleri

  • Boyutlar: 46 x 30 x 10.7 mm
  • Ekran: 1.64 inç boyutundaki 2.5D Kavisli AMOLED ekran
  • Ekran Çözünürlüğü: 240×456 Ultra HD
  • İşletim Sistemi: Lite OS
  • Hafıza: 4 GB
  • Suya Karşı Dayanıklılık: 5 ATM
  • Bluetooth: 2.4 GHz, Bluetooth 5.0, BLE