Anasayfa Haber Asus Zenfone Mini Geliyor! İşte İlk Detaylar

Asus Zenfone Mini Geliyor! İşte İlk Detaylar

Asus Zenfone Mini

Son paylaşılan bilgilere göre Asus, yakın zaman içerisinde kullanıcıların karşısına Zenfone Mini modeliyle çıkabilir.

Zenfone ve ROG Phone serisi ile dikkat çeken Asus’un şimdi de Zenfone Mini modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Aynı zamanda Digitimes tarafınca paylaşılan raporla beraber, Asus Zenfone Mini özellikleri hakkında bazı detaylarda gözler önüne serildi.

Serinin diğer modellerine kıyasla daha kompakt bir yapıya ev sahipliği yapacağı ifade edilen modelin, şimdilik Zenfone Mini mi yoksa Zenfone 8 Mini mi olarak adlandırılıp adlandırılmayacağı bilinmiyor.

Ancak paylaşılan raporlara göre serinin Mini modelinin 5.5 inç ile 6 inç arası ekran boyutuna sahip olması bekleniyor. Gücünü ise Snapdragon 870 veya 888 işlemcisinden alacağı ifade edilen modelin en az 30W’lık hızlı şarj desteğine de ev sahipliği yapacağı paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

zenfone mini

Kamera kısmında da amiral gemisi kalitesinde bir deneyim sunacağı ifade edilen Mini modelin, 5.4 inçlik iPhone 12 Mini modeline doğrudan rakip olması bekleniyor.

Şimdilik, serinin yeni modeliyle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, güvenilir kaynakların elde ettiği bilgilere göre söz konusu cihazın yılın ilk yarısında resmi olarak duyurulacağı tahmin ediliyor.