Anasayfa Haber Minecraft Dungeons Oyuncu Sayısı 10 Milyonu Geçti

Minecraft Dungeons Oyuncu Sayısı 10 Milyonu Geçti

Minecraft Dungeons Oyuncu Sayısı

Minecraft Dungeons oyuncu sayısı daha 1 yıl olmadan 10 milyon barajını aştı.

Mojang Studios imzası taşıyan Minecraft Dungeons oyununun oyuncu sayısı tüm platformlarda 10 milyon barajını geçmeyi başarmış durumda. Hem de bu baraj oyunun çıkışı daha birinci yılını tamamlamadan aşıldı. Oyunun çıkışından bu yana çok sayıda güncelleme ve DLC aldığını da belirtelim. Hatta stüdyo bu ayın sonunda oyuna yeni bir içerik sunmaya hazırlanıyor.

Mayıs 2020 tarihinde PC, Xbox One, Nintendo Switch ve PlayStation 4 platformları için piyasaya sürülen kooperatif zindan oyununda stüdyonun çok popüler olan blok tabanlı Minecraft hissine farklı bir yaklaşım vaat ediliyor. Bu arada PC ve Xbox konsollarındaki Xbox Game Pass aboneleri de bu devasa 10 milyon oyuncu sayısının bir parçası. Öte yandan stüdyo, her platformun nasıl ilerlediğine dair bir ayrıntı herhangi bir ayrıntı vermiş değil.

Neyse ki Mojang Studios, 10 milyonluk güçlü topluluğun oyunda nasıl zaman geçirdiğine dair bazı rakamlar paylaştı. Buna göre, Arch-Illager oyunun başlamasından bu yana 5.934.629 kez mağlup edildi, Redstone Monstrosity ise 7.044.521 kez indirildi. Denemelerin sayısı ise 19.511.994 kez. Oyuncular ayrıca Camp hub alanında toplam 1141 yıl geçirdi.

Dönüm noktasını kutlayan Mojang Studios, 24 Şubat tarihinde herkesin envanterinde görünecek olan ücretsiz bir pelerin ve bir evcil hayvanın da müjdesini verdi. Bu aynı günde yeni altı görevli Flames of the Nether DLC de yayınlanmış olacak.

Geçtiğimiz ay ise Minecraft Dungeons Başlatıcısı kullanımdan kaldırılmıştı.