Anasayfa Haber Yeni Call Of Duty Oyununun Geliştiricisi Sızdırıldı

Yeni Call Of Duty Oyununun Geliştiricisi Sızdırıldı

Yeni Call of Duty oyunu

Güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirildiği iddia edildi.

Activision, bildiğiniz üzere bu yıl çıkacak olan yeni Call of Duty oyununun, 2021’in sonuna doğru yayınlanacağını doğrulamıştı. Ancak şirket, söz konusu oyunun hangi seriye ait olacağı ve hangi stüdyo tarafından geliştirileceğini açıklamamıştı. Serinin yeni oyunu oyuncular tarafından merakla beklenirken, bugün yeni bir gelişme yaşandı. Daha önceden yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan ModernWarzone isimli Twitter kullanıcısı, bu yılın sonunda doğru çıkacak olan yapımın Sledgehammer Games tarafından geliştirildiğini iddia etti.

Sledgehammer Games bildiğiniz gibi daha önce CoD: WWII, Modern Warfare 3 ve Advanced Warfare yapımlarıyla karşımıza çıkmıştı. Ortaya atılan bu iddiadan sonra yeni oyunun hangi seriye ait olacağı da merak konusu haline geldi. Konuyla ilgili paylaşılan raporlara göre, söz konusu stüdyonun Advanced Warfare 2 veya yeni bir seri üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Bunun yanı sıra bir diğer raporda ise bahsi geçen oyunun çok düşük bir ihtimal olsa da Modern Warfare serisine ait olabileceği de ifade ediliyor.

Şimdilik, Activision cephesinden ortaya atılan bu iddialar ile ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak, Activision’ın önümüzdeki bahar döneminde serinin yeni oyunuyla ilgili ilk bilgileri oyuncularla paylaşması bekleniyor.