Anasayfa Haber iPhone 13, Her Zaman Açık Ekran Özelliği İle Gelebilir

iPhone 13, Her Zaman Açık Ekran Özelliği İle Gelebilir

iPhone 13 her zaman açık ekran özelliği

Bu yılın sonunda doğru tanıtılması beklenen iPhone 13 serisi, her zaman açık ekran özelliği ile beraber piyasaya sunulabilir.

Geçtiğimiz yıl iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerini tanıtan Apple, bildiğiniz üzere bir süredir iPhone 13 serisi üzerinde çalışıyor. Eylül 2020’de tanıtılacağı tahmin edilen serisinin özellikleri kullanıcılar tarafından merak edilirken bugün yeni bir rapor daha yayınlandı. Güvenilir kaynaklar tarafınca yayınlanan rapora göre iPhone 13 her zaman açık ekran özelliği ile beraber gelebilir. 

Şirkete yakın kaynakların servis ettiği bilgiler doğrultusunda Apple’ın iPhone 13 modellerinde 120Hz tazeleme hızına sahip olan Samsung ürerimi LTPO ekran panellerine yer vereceği iddia ediliyor. Apple ile ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan EverythingApple Pro tarafınca paylaşılan bilgilere göreyse bu ekranların her zaman açık ekran özelliğine sahip olması bekleniyor.

Serinin yeni modelleriyle beraber geleceği ifade edilen bu özellik sayesindeyse kullanıcılar telefonun kilidi açmadan ekran üzerinden saat ve pil durumu gibi bilgileri görebilecekler. Yine aynı kaynak tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni iPhone modelleri iPhone 12’ye kıyasla daha iyi bir MagSafe deneyimine de ev sahipliği yapacak.

Aynı zamanda iPhone 13 serisinin kamera tarafındaki yeniliklerine de değinen kaynak, bu kısımdaysa yeni iPhone’ların kamera özelliklerinin iPhone 12 serisi ile benzer olacağının da altını özellikle çiziyor.