Anasayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla için yeni bir güncelleme yayınladı.

Assassin’s Creed Valhalla için yayınlanan güncellemeyle beraber ücretsiz ek içeriklerin yanı sıra, River Raid adlı yeni bir oyun modu da ekleniyor. Peki, Assassin’s Creed Valhalla güncellemesi ile oyunculara neler sunuluyor? Gelin bu yeniliklere yakından göz atalım.

River Raids Modu

Tekrardan oynama olanağı olan bu oyun modunda oyuncular Jomsviking ve arkadaşlarıyla beraber İngiltere’nin ayak basılamamış yerlerine seferler düzenleyebiliyor. Yeni güncellemeyle beraber gelen oyun modunun içerikleri ise şu şekilde:

Yüksek Riskli Akınlar: Oyuncunun İngiltere’deki ana oyun ilerlemesini ve ittifaklarını etkilemeden akın yapabileceği benzersiz haritalar ve ödüller içerecek. Temel akın özelliğinden farklı olarak, oyuncular baskın sırasında onları diriltmezse baskın mürettebatı geçici olarak devre dışı kalabilir.

Jomsviking Mürettebatı: Yanınıza aldığınız (çevrimiçi diğer oyuncular tarafından oluşturulmuş) Jomsvikingler, oyuncunun kişisel Teğmen Jomsvikingi tarafından yönetilir.

Yeni Bir Yelkenli: River Raids’ten daha fazla kaynak elde edebilmek için kargo ambarı geliştirilebilen, oyun moduna özel, tamamen yeni ve tamamen özelleştirilebilir bir Viking yelkenlisi.

Oyuncular, Grantebridgescire veya Ledecestrescire olmak üzere İngiltere’deki ilk hikâye bölümlerinden birini tamamladıktan, kışlalarını inşa ettikten ve Jomsviking teğmenlerini örgütledikten sonra, onlara River Raids oyun modunu tanıtacak olan Vagn adında yeni bir NPC ve akıncı Jomsviking ekibiyle karşılaşacaklar. Bu oyun modu, İngiltere kıyı şeridinde akın edilecek yerler ve yağmalayacak hazinelerle dolu üç yeni nehir haritası sunuyor.

Assassin's Creed Valhalla güncellemesi
Assassin’s Creed Valhalla güncellemesi

Yeni Ek Yetenekler ve Ödüller

Bunun yanı sıra Ubisoft yeni güncellemeyle beraber oyunculara yeni ek yetenekler ve ödüller sunacağını da belirtiyor. Firma tarafından açıklanan yeni ek yetenekler ve ödüller ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Saint George Zırh seti ve Büyük Kılıcı
  • Manastırlarda saklı olan 3 yeni yetenek
  • 2 yeni yerleşim alanı binası
  • Yeni bir yelkenli seti ve oyuncu kozmetik ögeleri