Anasayfa Haber Huawei P50 Serisi Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir

Huawei P50 Serisi Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir

Huawei P50 serisi

Önümüzdeki Mart ayında tanıtılması beklenen Huawei P50 serisi ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

Huawei P50 serisi ile ilgili yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediliyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber birçok teknik özelliği ortaya çıkan modellerle ilgili bugün yeni bir rapor daha yayınlandı.

Yayınlanan raporda ise serinin yeni üyelerinin 26 Mart ile 28 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan sanal lansmanla beraber tanıtılabileceği ifade ediliyor. Bunun yanı sıra yayınlanan bir diğer raporda Huawei P50 serisinin iki farklı işlemciyle birlikte geleceği belirtilmiş.

Serinin üç modelden oluşacağını söyleyen kaynaklar standart P50 modelinin Kirin 9000E, P50 Pro ve P50 Pro Plus modellerinin de Kirin 9000 işlemcisinden güç alacağının da altını özellikle çiziyor.

Bunun yanı sıra serinin yeni modelleriyle beraber yeni bir kamera tasarımının da kullanıcılara sunulacağını söyleyebiliriz. Aynı zamanda serinin son üyelerinin daha gelişmiş ekran özelliklerine de sahip olacağını belirten kaynaklar, P50 serisinin mobil oyunculuk konusunda da üst düzey bir deneyim sunacağına dikkat çekiyor.

Şimdilik, Huawei tarafından yeni P serisi modellerin ne zaman tanıtılacağıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak şirketin en kısa süre içerisinde P50 serisinin tanıtım tarihini açıklaması bekleniyor.