Anasayfa Haber Ninja Gaiden Master Collection Duyuruldu

Ninja Gaiden Master Collection Duyuruldu

Ninja Gaiden Master Collection

Ninja Gaiden Master Collection, 10 Haziran tarihinde tüm platformlara geliyor.

Koei Tecmo ve Team NINJA, Nintendo Direct yayını sırasında Ninja Gaiden sevenler için harika bir haber paylaştı. Buna göre, Ninja Gaiden Master Collection tüm platformlar için 10 Haziran tarihinde çıkış yapacak.

Koleksiyon Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 ve Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge oyunlarından oluşuyor. Önceki oyun modları ve DLC kostümler de bu koleksiyona dahil. Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformlarına gelecek oyunun geriye uyumluluk ile PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarında da oynanabileceğini belirtelim.

Team NINJA Başkanı Yosuke Hayashi, Ninja Gaiden’ın kendileri için en önemli ve anıtsal oyunlardan birisi olduğunu ancak seriyi mevcut nesil platformlarda yayınlayamadıklarını ifade ediyor. Hayashi ayrıca, zorlu aksiyon oyunlarından hoşlananların Ninja Gaiden’ı deneyeceğini umduklarını paylaşıyor.

NINJA GAIDEN: Master Collection’da dünya çapında kaosa neden olan ölümcül canavarlarla savaşırken, süper ninja Ryu Hayabusa‘nın hikayesini deneyimleyeceksiniz. İlk olarak 2007’de piyasaya sürülen Ninja Gaiden Sigma, seri için yüksek hızlı aksiyon standardını belirlemişti. Oyunda çift elli silahlar ve sürükleyici hikaye modunun yanı sıra bir görev modu sunuluyor. 2009’da piyasaya sürülen NINJA GAIDEN Sigma 2 ise Hayabusa’nın yolculuğuna Ayane, Rachel ve Momiji karakterlerinin yanı sıra dört zorluk seviyesiyle devam etti. 2012 tarihli Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge ise güçlü yeni düşmanları ve Kasumi‘yi aksiyona dahil ederek serinin bugüne kadarki en çekici deneyimini sunmuştu.

Bu arada Apex Legends oyununun Nintendo Switch için 9 Mart’ta geleceğini de not olarak düşelim.