Anasayfa Haber Nintendo Switch İçin Yeni Oyunlar Yolda

Nintendo Switch İçin Yeni Oyunlar Yolda

Nintendo Direct

Son yayınlanan Nintendo Direct sunumunda Nintendo, Switch platformuna gelecek olan 30’dan fazla oyunu tanıttı.

Nintendo Direct sunumunda Nintendo, Switch platformuna gelecek olan 30’dan fazla oyunu tanıttı. Yaklaşık 50 dakikalık sununum ana başlığı ise 2022’de Nintendo Switch’e geleceği açıklanan Splatoon 3 oldu.

Sununum sırasında paylaşılan bilgilere göre Splatoon serisindeki bu yeni oyunda Inkopolis’i geride bırakarak “Kaos Şehri” olarak da bilinen Splatsville adlı bir bölgeye gidiyoruz. Splatoon 3, aksiyon-nişancı serisine yay silahı gibi silahlar, özelleştirme seçenekleri ve geri dönen 4-v-4 Çim Savaşı maçlarına getirilecek yeni hareket yetenekleri gibi çeşitli yeni özellikler sunuyor.

Nintendo Direct videosundaki diğer önemli haberler arasında Xenoblade Chronicles 2‘den Pyra/Mythra’nın, Fighters Pass Vol 2’de altı yeni dövüşçünün dördüncüsü olan Super Smash Bros. Ultimate‘a katılacak en yeni oynanabilir DLC savaşçısı olarak ortaya çıkması yer alıyor.

Diğer Nintendo Switch oyun duyuruları arasında, yeni kontrol seçenekleri içeren The Legend of Zelda: Skyward Sword HD; Yeni modlar ve hareket kontrolleri ile Mario Golf serisinin en yeni bölümü olan Mario Golf: Super Rush; ve kendi maceranızı kişiselleştirmenize izin veren özelleştirilebilir Mii karakterlerinin oynadığı oyun Miitopia bulunuyor.

Bunun yanı sıra Direct sunumunda bizleri Project Triangle Strategy, Fall Guys: Ultimate Knockout, Star Wars: Hunters,  Danganronpa serisinin yaratıcılarından World’s End Club, DC Super Hero Girls: Teen Power ve son zamanların en dikkat çeken oyunlarından biri olan Hades’in fiziksel sürümüne kadar birçok heyecan verici oyun karşılıyor.

17 Şubat Nintendo Direct Sunumu