Anasayfa Haber Diablo 2: Resurrected Duyuruldu

Diablo 2: Resurrected Duyuruldu

Diablo 2 Resurrected

Bir süredir sızıntı haberleriyle gündeme gelen Diablo 2 Resurrected, BlizzConline etkinliğinde duyuruldu.

PC oyun tarihinin en başarılı oyunlarından biri olan Diablo 2 yenilenen grafikleriyle beraber PS5, PS5, Xbox Series, Xbox One, PC ve Switch platformlarına geliyor. Diablo 2 Remastred olarak beklenen yapım, Resurrected adıyla duyuruldu ve aynı zamanda Lord of Destruction genişleme paketine de ev sahipliği yapıyor.

Vicarious Visions tarafından geliştirilen yapım hakkında şimdilik net bir tarih verilmedi. Ancak BlizzConline etkinliği sırasında yapılan açıklamayla beraber söz konusu oyunun bu yıl içerisinde çıkış yapacağı belirtildi.

Etkinlik sırasında paylaşılan bilgilere göre oyuncuların tek bir tuşla orijinal ve yenilenmiş grafikler arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabileceğini de görmekteyiz. Böylece remastered yapımı oynayan oyuncular aynı anda güzel bir nostalji de yaşayabilecekler.

Bunun yanı sıra söz konusu oyunla beraber yapılan yeniliklere de değinen geliştirici stüdyo bu kısımdaysa oyuncuları yenilenen grafiklerin haricinde, yenilenmiş animasyonların ve büyü efektlerinin de beklediğine özellikle dikkat çekiyor.

Bu açıdan oyunculara güzel bir deneyim sunmayı hedefleyen yapımcı firma ayrıca orijinal oyunda yer alan sinematik sahnelerin de sil baştan tasarlandığını belirtiyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri Diablo 2 Resurrected için yayınlanan tanıtım videosu ile baş başa bırakalım: