Anasayfa Haber Bülten MediaMarkt Stokları Eritiyoruz Kampanyası Devam Ediyor

MediaMarkt Stokları Eritiyoruz Kampanyası Devam Ediyor

MediaMarkt’ın Şubat ayının en büyük kampanyası olan Stokları Eritiyoruz yeni fırsatlarla devam ediyor. Bu fırsatlar çerçevesinde 26 Şubat’a kadar 400’e yakın üründe çok özel indirimler ve teklifler var.

Stokları Eritiyoruz Kampanyası’na dahil ürünlere bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyada öne çıkan fırsatlardan bazıları şu şekilde:

Samsung Galaxy A51

Samsung’un A serisi ülkemizde oldukça popüler. Bu serinin Galaxy A51 isimli modeli de fiyatına oranla sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor. Samsung’un SAMOLED ekran teknolojisini kullanan Galaxy A51, dörtlü arka kamera sistemine sahip. Ayrıca selfie fotoğraflara önem verenler için 32 MP’lik ön kamerası bulunuyor. Galaxy A51’i kampanya sürecinde 3.147 TL’den satın alabilirsiniz. Ayrıca Samsung Galaxy A51 için Denizbank kredisi ile faizsiz masrafsız 10 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

Philips 126 Ekran Ambilight Android Smart 4K Televizyon

Philip’in son yıllarda oldukça ön plana çıkardığı Ambilight teknolojisi bu ürünün önemli özelliklerinden biri. Televizyonun arka panelinde bulunan LED ışıklar sayesinde, PHILIPS 50PUS8505 ekrandaki görüntünün tonlarındaki ışıkları arkasında bulunan duvara yansıtabiliyor. PHILIPS 50PUS8505 Stokları Eritiyoruz Kampanyası’nda 5847 TL’den satın alınabiliyor.

SEAGATE STEA2000400 Expansion USB 3.0 2.5″ 2TB Harici Disk

Form faktörünün getirdiği avantajlar sayesinde halen harici mekanik diskleri depolama için kullanıyoruz. Özellikle yedekleme konusunda oldukça yardımcı olan SeaGate’in 2 TB’lik harici hard diski, video oyun konsolunuzdaki oyunlar için de güzel bir depolama çözümü olabilir. Üstelik indirimlerde fiyatı 447 TL’ye düşmüş durumda.