Anasayfa Haber Rainbow Six Siege Operation Crimson Heist Detayları Açıklandı

Rainbow Six Siege Operation Crimson Heist Detayları Açıklandı

Rainbow Six Siege Operation Crimson Heist

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Crimson Heist sezonunun tüm detaylarını açıkladı.

Rainbow Six Siege Operation Crimson Heist için beklenen detaylı açıklama sonunda Ubisoft tarafından yapıldı. Geliştirici stüdyo, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’in 6.yılının ilk sezonu olan Crimson Heist’ın tüm detaylarını oyuncularla paylaştı.

Oyunun 6. yılının ilk sezonu olarak karşımıza çıkan Crimson Heist; yeni Arjantinli Operatör Flores, tamamen yenilenmiş bir Hudut haritası, ek özellikler ve Elit görünümleri de beraberinde getiriyor.

Yeni Operatör: Flores

Oyunun yeni sezonuyla beraber oyuna eklenen Flores, Ratero Charge adlı bir silahla beraber geliyor. Bu operatör ise uzaktan kumandalı bir patlayıcı cihazı yere yerleştirebiliyor ve  bu patlayıcı cihazı sınırlı bir süre boyunca haritada gezdirebiliyor.  Bunun yanı sıra oyunun yeni operatörü Flores, birincil silah olarak AR33 veya SR-25 ve ikincil silah olarak da GSH-18 ile donatılıyor.

Yenilenmiş Hudut Haritası

Bu yeni operatöre ek olarak oyuncular, Doğu Merdivenlerini Dinleme Odası’na bağlayan balkon ile yeniden düzenlenen, yenilenmiş Hudut haritasına erişebilecekler. Banyo ise Veznelere bağlanmak üzere genişletilmiştir. Oyuncular, bazı girişlerin engellendiği, daha az sayıda yıkılabilir duvar ve ilave bir dış merdiven bulunan yeni ve zorlu bir ortamda oynayacaklar.

Yeni İkincil Silah: Gonne-6

Bu yeni sezonla birlikte yeni ikincil silah Gonne-6 geliyor. Bu yeni silah, yıkılabilir duvarlara ve Operatörlere az hasar verecek. Gonne-6 silahı, 20 saniyelik metanın ve 5. Yıl’da mevcut olan savunmanın tercih ettiği metanın zorluklarıyla mücadele edebilir.

Rainbow Six Siege Operation Crimson Heist Çıkış Tarihi

Oyunun yeni sezonu ise 22 Şubat tarihinden itibaren Rainbow Six Siege’in test sunucusu üzerinden erişime açılacak.