Anasayfa Haber HDMI Sorunlarını Düzelten AMD Radeon 21.2.3 Sürücüsü Yayınlandı

HDMI Sorunlarını Düzelten AMD Radeon 21.2.3 Sürücüsü Yayınlandı

AMD Radeon 21.2.3

AMD Radeon 21.2.3 sürücüsü HDMI sorunlarını çözmenin yanı sıra Dirt 5 Energy Content paketi için destek sağlıyor.

AMD tarafından AMD Radeon 21.2.3 sürücüsü kullanıcılara sunuldu. Sürücü ile Dirt 5 Energy Content Pack DLC için destek sağlanıyor. Hatta ayrı olarak belirtilmese de sürücü oyunun 3.00 güncellemesini destekliyor. Ek olarak, HDMI ile bağlantılı bazı sorunlar da çözüme kavuşturuluyor.

Ana oyuna sahip olanlar Energy Content paketini çeşitli dijital oyun mağazaları üzerinden satın alabiliyor. Amplified Edition ve Year One sürümlerine sahip olanlar içinse bu paket ücretsiz. Pakette Porsche Taycan Turbo S, Chevrolet Silverado 1500, Alpine A110 Sports X ve GMC Sierra Pre-runner olmak üzere dört yeni araç bulunuyor. 25 yeni kariyer etkinliği, yeni sponsorlar, araç kaplamaları ve özelleştirme seçenekleri de diğer detaylardan.

HDMI tarafında ise RX 400, RX 500, RX 6000 serisi ile yaşananlar düzeltiliyor. HDMI Ses Aygıtlarının Radeon RX 400 ve Radeon RX 500 serisi grafik ürünlerine yüklenmeyebilmesi, çoklu monitör sistem yapılandırmalarında çalışırken takılan HDMI TV ekranların bazen sistemin çökmesine veya takılmasına neden olması çözülüyor. Ayrıca, Radeon RX 6000 serisi grafik ürünlerindeki Substance Painter uygulamasında bir uygulama çökmesi veya takılması ile Radeon RX 6900 serisi grafik ürünlerine bağlandığında HP Reverb G2 üzerinde bir sistem çökmesi veya takılması da ortadan kaldırılıyor.

AMD Radeon 21.2.3, Radeon Software uygulaması üzerinden indirilebildiği gibi AMD web sitesinden de kolayca elde edilebiliyor.

Bu arada yeni GPU-Z sürümünün Radeon RX 6600 ve RX 6700 GPU’ları desteklediğini de not olarak düşelim.