Anasayfa Haber Redmi Note 10 Pro Tasarımı Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 Pro Tasarımı Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 Pro tasarımı

Kısa bir süre önce tanıtım tarihi açıklanan Redmi Note 10 Pro’nun merak edilen tasarımı lansman öncesi ortaya çıktı.

Redmi Note 10 serisi ile ilgili bugüne kadar birçok sızıntı yapıldı. Yapılan bu sızıntılarla beraber Note 10 serisinin birçok önemli özelliği de gözler önüne serildi. Xiaomi imzalı Note 10 serisi için geri sayım devam ederken, şimdi de Redmi Note 10 Pro tasarımı ortaya çıktı. 

Güvenilir kaynaklarca paylaşılan görselle beraber Note 10 Pro’nun ön ve arka tasarımı gözler önünü seriliyor. Bu kısımdaysa paylaşılan görseli incelediğimiz zaman serinin Pro modelinin oldukça belirgin ekran çerçevelerine sahip olduğunu görüyoruz.

Bu açıdan halihazırda satışta bulunan akıllı telefonlara kıyasla biraz daha kalın çerçevelere sahip olacağını gözlemlediğimiz modelin arka tarafındaysa bizleri dikdörtgen şekilde konumlandırılmış dörtlü arka kamera kurulumu karşılıyor. Bu kısımdaki ana kameranın ise 64 MP çözünürlüğünde olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Redmi Note 10 Pro tasarımı
Redmi Note 10 Pro tasarımı

Redmi Note 10 Pro Özellikleri Nasıl Olacak?

4 Mart tarihinde tanıtılacak olan Note 10 Pro modelinin özellikleri hakkında şimdilik net bir açıklama yapılmadı. Fakat güvenilir kaynakların servis ettiği bilgilere göre serinin yeni modelinin 120 Hz ekran tazeleme oranına sahip olan IPS LCD bir ekranın üzerine kurulması bekleniyor.

POCO X3 modelinden aşina olduğumuz Snapdragon 732G işlemcisinden güç alacağı ifade edilen modelin, 5.050 mAh kapasiteli bir bataryayla da besleneceği ifade edilmiş.

Bunun haricinde serinin Pro modelinin 6 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 128 GB ve 8 GB RAM + 128 GB depolama seçenekleriyle beraber satışa sunulacağı da belirtiliyor.