Anasayfa Makale Signal Hesabı Nasıl Silinir?

Signal Hesabı Nasıl Silinir?

Signal hesabı silme

Signal hesabınızı silmek için izlemeniz gereken adımlara bakıyoruz.

Signal, Uçtan Uca Şifreleme özelliğine sahip birkaç popüler uygulamadan bir tanesi olarak son dönemde oldukça revaçta. Ancak servis her kullanıcıya hitap etmiyor. Eğer ki Siganl’i kurup denediyseniz ve memnun kalmadıysanız, elbette hesap silme hakkınızı kullanabilirsiniz. Peki Signal hesabınızı nasıl sileceksiniz? Adım adım bakalım.

Hesap silme işlemi Android ve iOS platformlarında birkaç basit adımla tamamlanabiliyor. Ayrıca belirtelim, hesap silme işleminin ardından mesajlaşma verileriniz, medyalar ve kişi listeniz (yani önemli verileriniz) tamamen silinecek. Silme işleminin ardından aynı numaranızla bile kayıt olsanız verileriniz geri gelmeyecek. Oluşabilecek sorunlardan siz sorumlusunuz.

Android – Signal Hesabı Silme

signal hesabi nasil silinir

Uygulamayı açtıktan sonra ekranın sol üst köşesinde yer alan profil ikonunuza tıklayın. Ardından açılan seçeneklerden Advanced (Gelişmiş) seçeneğini seçerek ilerleyin.

Signal hesap silme adımları
Signal hesap silme adımları – Android

Bir sonraki ekranda Signal ülke bilginizi ve telefon numaranızı isteyecek. Hesabınızla ilişkili telefon numaranızı bu alana tuşlayarak Delete account (Hesabı Sil) yazısına tıklayın. Son kısımda sistem size son kez onaylamanız için bir metin gösterecek.

Signal hesap silme

Delete account seçeneğini seçtikten hemen sonra hesabınız otomatik olarak silinecek. Hesabınızın silinmesine takiben Signal’in uygulamasını telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.

iPhone – Signal Hesabı Silme

signal hesabı silme

iPhone’a geçtiğimiz zaman da söz konusu süreçte pek bir değişiklik olduğunu söyleyemeyiz. Uygulamayı açtıktan sonra sol üstten profilinize tıklayın. Ardından Advanced (Gelişmiş) seçeneğiyle devam edin.

Signal hesap silme adımları

Açılan ekranda yukarıdaki görseller gibi “Hesabı Sil” yazısını seçin. Son olarak hesabınızı silmek istediğinizi teyit eden metne de onay vererek hesabınızı silmiş olursunuz.

İşlemlerin ardından uygulamayı telefonunuza tekrar indirdiğinizde ya da aynı numarayla yeniden kayıt olduğunuzda verilerinizin geri gelmeyeceğini tekrar hatırlatalım.

13 Kasım 2016 tarihinde ilk yazısını yayımlayan yazar, 26 Ekim 2020 tarihinde Technopat ailesine katıldı. Makale yazmaya çalışmakla birlikte nadiren haberlere de yönelebiliyor. Uzunca süre Technopat'ta kalmayı amaçlayan Cevat Emre, makaleler sayesinde her gün gelişiyor ve sizlere yeni konularda çözümler sunmayı amaçlıyor.