Anasayfa Haber Asus ROG Phone 5, 18 GB RAM İle Listelendi

Asus ROG Phone 5, 18 GB RAM İle Listelendi

Asus ROG Phone 5 18 GB RAM

Asus ROG Phone 5, 18 GB RAM ile beraber Geekbench üzerinde listelendi.

10 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikle beraber tanıtılacak olan Asus ROG Phone 5 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok sızıntı haberiyle gündeme gelen Asus’un yeni oyuncu telefonu şimdi de Geekbench üzerinde listelendi. Geekbench veri tabanı üzerinden elde edilen bilgilere göre Asus’un yeni nesil akıllı telefonunun 18 GB RAM’a sahip olan bir versiyonunun da olacağını görmekteyiz.

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşılan raporlarla beraber ROG Phone 5’in 2 farklı model ile beraber geleceği ifade edilmişti. Bahsi geçen bu modellerinden biri ise bugün Geekbench üzerinde listelendi. Listelenen bu telefonun özelliklerini incelediğimizde ise bizleri 18 GB‘lık bir RAM kapasitesi karşılıyor. Şimdilik yapılan bu sızıntıyla ilgili Asus cephesinden herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığını da belirtelim. Ancak şirkete yakın birçok kaynak, yeni nesil telefonun 18 GB RAM’li bir versiyonunun da bulunacağını belirtiyor.

Asus ROG Phone 5 18 GB RAM

Asus ROG Phone 5 Özellikleri Nasıl Olacak?

Güvenilir kaynaklar tarafınca servis edilen bilgilere göre ROG Phone serinin yeni üyesinin Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağı ve minimum 8 RAM kapasitesiyle beraber satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca 6.78 inçlik bir AMOLED ekranın üzerine kurulacağı ifade edilen 5G destekli modelin, 65W hızlı şarj destekli 6.000 mAh boyutundaki devasa bir bataryaya da sahip olması bekleniyor.

Şimdilik, Asus’un yeni nesil akıllı telefonu ile ilgili tüm bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Fakat firmanın önümüzdeki günlerde yeni nesil model hakkında daha fazla bilgiyi kullanıcılarla paylaşacağı ön görülüyor.