Anasayfa Haber iPhone 13 Serisi 1TB Maksimum Depolama Alanıyla Gelebilir

iPhone 13 Serisi 1TB Maksimum Depolama Alanıyla Gelebilir

iPhone 13

Apple’ın iPhone 13 serisinde 1TB depolama alanı seçeneği sunması bekleniyor.

Apple’ın yaklaşan bir sonraki telefon serisi iPhone 13 ile ilgili söylentiler şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Raporlar yeni akıllı telefon serisinin her zaman açık 120 Hz ekrana, daha küçük bir çentiğe, daha iyi soğutma sistemine ve daha küçük pillere sahip olacağını gösteriyor. Şimdi ise yeni sızan bir bilgi ile iPhone 13’ün 1 TB’lık depolama seçeneğine sahip olacağını görüyoruz.

iPhone 13 240 Hz destekli ekran

Halihazırda mevcut olan iPhone 12, 512 GB’lık maksimum depolama seçeneği ile dikkat çekiyordu. Bu durumda Apple’ın yeni akıllı telefon serisinde 1 TB’lık depolama alanına geçecek olması, depolamayı etkili bir şekilde iki katına çıkarması anlamına geliyor. Samsung’un 2019 yılında piyasaya sürülen Galaxy S10 cihazlarıyla sunmaya başladığı 1TB’lık depolama seçeneği böylelikle nihayet Apple’ın amiral gemisi telefon serisi iPhone’lar için de mevcut olacak. Şimdilik resmi bir bilgi olmasa da, güvenilir kaynakların bu bilgileri doğruladığını belirtelim.

Ayrıca şirketin, geçen yıl iPhone 12’ye benzer şekilde bu yıl da iPhone 13 için birden fazla model duyurması bekleniyor. Önceki varyantlar, kamera özelliklerine ve ekran boyutlarına göre farklılaştırılmıştı ancak yeni sızan bilgiler, tüm bu varyantların maksimum 1TB depolama seçenekleriyle gelebileceğini gösteriyor.

Son olarak, Apple’ın yeni telefon serisi iPhone 13’ü Eylül ayında tanıtmayı planladığını belirtelim.