Anasayfa Haber iPhone 14 Pro İle Ekran Çentiği Kaldırılabilir

iPhone 14 Pro İle Ekran Çentiği Kaldırılabilir

iPhone 14 Pro ekran çentiği

2022 yılında tanıtılacak iPhone 14 Pro modeli çentiksiz bir ekranla gelebilir.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında iPhone 12 modellerini tanıtan Apple, her ne kadar kullanıcıların karşısına yepyeni özelliklerle çıkmış olsa da ekran kısmında beklenen yeniliği kullanıcılara sunmamıştı. Bu kısımdaysa teknoloji devi yeni iPhone modellerinde iPhone X’den bu yana aşina olduğumuz çentikli ekran tasarımına yer vermişti. Apple’ın bu ekran tasarımı kullanıcılar tarafından eleştirilirken, kısa bir süre önce Apple analisti Kuo, 2022 yılında piyasaya sunulacak olan iPhone 14 Pro modeliyle birlikte yepyeni bir ekran tasarımının kullanıcıları beklediğini ifade etti.

Yayınlamış olduğu raporda Apple’ın 2022 yılında özellikle ekran tasarımı konusunda radikal kararlara imza atacağını söyleyen Kuo, iPhone 14 Pro’nun bir süredir beklenen delikli ön kamera tasarımına sahip olacağını belirtiyor. Böylece büyük ekran çentiğini kaldıracak olan firmanın ekran kasa oranını da üst seviyelere çıkartması bekleniyor.

iPhone 14 Pro

Ming-Chi Kuo: Yeni iPhone SE 5G Desteğine Sahip Olacak

Bunun yanı sıra ünlü analist Apple’ın 2022 yılında tanıtacağı iPhone SE modeliyle ilgili elde ettiği bazı bilgileri de kullanıcılarla paylaşıyor. Bu kısımdaysa yeni iPhone SE’nin 5G desteğiyle beraber geleceğine vurgu yapan Kuo, bu modelinde 4.7 inçlik bir ekrana ve Touch ID sensörüne sahip olacağını söylüyor.