Anasayfa Haber Asus RTX 3050 Ti Ekran Kartı Listelendi

Asus RTX 3050 Ti Ekran Kartı Listelendi

Nvidia tarafından duyurulmamış yeni ekran kartı RTX 3050 Ti geliyor.

Dizüstü bilgisayar üreticisi Asus’un web sitesinde ortaya çıkan bir sızıntıya göre, Nvidia yeni bir ekran kartını piyasaya sürmeye hazırlanıyor olabilir. VideoCardz, Asus’un en son TUF Dash F15 oyun dizüstü bilgisayarı için güncellenmiş özellikler yayınlandığını ve yayınlanmamış bir Nvidia GeForce RTX 3050 Ti dizüstü GPU’sundan bahsedildiğini bildirdi.

Numaralandırma şeması, Nvidia’nın RTX 30 serisi ekran kartlarına dördüncü bir ekran kartı eklemeye çalışıyor olabilir. Asus’un web sitesi, kartın 4 GB belleğe sahip olduğundan bahsediyor, ancak şirket saat hızları vb. hakkında çok fazla bilgi eklemedi. RTX 3050 Ti’ın 128 bit bellek veri yolu ve 60W TGP ile giriş seviyesi bir seçenek olduğu söyleniyor.

Nvidia, dizüstü bilgisayar üreticilerinin RTX 30 serisi özellikleri hakkında daha şeffaf olmasını zorunlu kıldı, ancak önceki Max-Q markası, belirli saat hızlarını bilmek zorunda kalmadan bir dizüstü bilgisayarların GPU performansını hesaplamayı çok daha kolay hale getirdi. Son olarak RTX 3050 Ti’ın görünümü hakkında yorum yapmak için şu an çok erken.