Anasayfa Haber C&C: Generals Evolution Beta 0.2 Çıktı

C&C: Generals Evolution Beta 0.2 Çıktı

Generals Evolution Beta 0.2

İlk beta sürümünün üzerine çok daha fazlasını koyan C&C: Generals Evolution Beta 0.2 yayınlandı.

C&C Generals oyununu Red Alert 3 motoru ile yeniden inşa etmeyi amaçlayan C&C: Generals Evolution için yeni bir beta sürümü yayınlandı. C&C: Generals Evolution Beta 0.2 ile bazı kritik sorunların düzeltildiği ve 0.3 için daha fazla zaman harcanacağı belirtiliyor.

Bu mod ile daha iyi çevrimiçi oyun, daha iyi grafik doğruluğu ve kararlılık özelliklerine sahip Red Alert 3’ün tamamen dönüştürülmesi hedefleniyor. Generals Evolution ayrıca yeni birimler, elden geçirilmiş görseller, yeni haritalar, yeni sesler ve oyun hissi getiriyor.

Beta 0.1’den 0.2’ye geçişte başlatıcı, kod, kullanıcı arayüzü, yapay zeka, ses, denge, haritalar ve görseller konusunda pek çok değişikliğe imza atılmış durumda. Ek olarak, Zero Hour’dan popüler herkese açık Defcon 6 haritasının yenilenmiş hali ve yine elden geçirilmiş Autumn Garden haritası oyuna ekleniyor. Merak edenlerin Generals Evolution Beta 0.2 değişikliklerinin tamamına bakmasını öneririz.

Mod geliştiricilerin ileriye dönük de birçok planı mevcut. Daha fazla birim, harita ve görev eklemek bunların başında geliyor. Daha da yapacakları çok fazla şey bulunuyor.

782.1 MB boyutundaki Beta 0.2 betayı Moddb’den indirebilirsiniz.