Anasayfa Haber Xiaomi Mi 10S Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Xiaomi Mi 10S Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Xiaomi Mi 10S tanıtım tarihi

Xiaomi Mi 10S tanıtım tarihi bir süredir devam eden sızıntıların ardından resmi olarak açıklandı.

Xiaomi Mi 10S modeli bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Geekbench üzerinde listelenmişti. Bu doğrultudaysa söz konusu telefonun 8 GB RAM‘a sahip olacağı ve Snapdragon 870 işlemcisinden güç alacağı ortaya çıkmıştı. Tüm bu yaşananların ardından bugün ise merak edilen Xiaomi Mi 10S tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı. Yapılan açıklamaya göreyse Mi 10S modeli 10 Mart Çarşamba günü düzenlenecek olan lansmanla beraber resmi olarak lanse edilecek.

Bunun yanı sıra şimdilik Xiaomi Mi 10S özellikleri hakkında herhangi bir bilgi de paylaşılmadı. Fakat geçtiğimiz günlerde paylaşılan rapora göre serinin yeni modelinin 108 MP çözünürlüğünde bir ana kamera sahip olacağı söyleniyor. Tasarım bakımından da Mi 10 Ultra modeliyle özellikle kamera kısmında benzerlik göstereceği ifade edilen modelin, dörtlü arka kamera kurulumuyla beraber geleceği de paylaşılan bilgiler arasında. Bu kameraların ise ana + ultra geniş açı+ makro + derinlik kombinasyonu şeklinde sıralanması da bekleniyor.

Xiaomi Mi 10S tanıtım tarihi

Tüm bunların dışında Snapdragon 870 işlemcisinde de güç alacağı ortaya çıkan modelin, 6.67 inç büyüklüğündeki bir AMOLED ekranın üzerine kurulacağı da belirtiliyor. Bunun haricinde yeni Mi 10’un 33W hızlı şarj destekli 4.680 mAh kapasiteli bir bataryaya da ev sahipliği yapacağını belirtelim.