Anasayfa Haber iPhone 13, Ekran Altı Parmak İzi Tarayıcı İle Gelebilir

iPhone 13, Ekran Altı Parmak İzi Tarayıcı İle Gelebilir

iPhone 13 serisi ekran altı parmak izi okuyucusu

Güvenilir kaynakların servis ettiği bilgilere göre Apple’ın iPhone 13 serisinde ekran altı parmak izi tarayıcıya yer vereceği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan raporla beraber iPhone 13’ün daha küçük ekran çentiği ile beraber geleceği iddia edilmişti. Bugün ise bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Güvenilir kaynaklar tarafınca servis edilen bilgiler doğrultusunda Apple’ın bu yılki iPhone modellerinin tümünde ekran altı parmak izi tarayıcısına yer vereceği belirtiliyor.

Aynı zamanda yayınlanan raporda serinin Pro ve Pro Max modellerinin de bazı önemli yeniliklere ev sahipliği yapacağı da ifade ediliyor. Bu kısımdaysa 13 Pro ve 13 Pro Max’in özellikle kamera ve ekran kısmında iPhone 13 ve 13 Mini modellerinden ayrılacağını söyleyen kaynak, serinin bu modellerinin sadece LİDAR tarayıcıya sahip olacağını da vurguluyor.

Ayrıca serinin tepe modelleriyle birlikte gelişmiş özellikleri de kullanıcılara sunacağı iddia edilen Apple’ın, bu modellerde ise 120 Hz yenileme hızına sahip olan LTPO OLED ekranlara yer vereceği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.