Anasayfa Haber Outriders, Çıktığı Gün Xbox Game Pass Aboneleri İle Buluşacak

Outriders, Çıktığı Gün Xbox Game Pass Aboneleri İle Buluşacak

Outriders Xbox Game Pass

Konsol için Xbox Game Pass veya Xbox Game Pass Ultimate aboneliği olanlar çıktığı gün Outriders oynayabilecek.

Microsoft ve Square Enix tarafından yapılan açıklama ile, Outriders oyununun çıktığı gün Xbox Game Pass abonelerine sunulacağı duyuruldu. Buna göre Xbox One, Xbox Series X | S sahipleri ve Android için Xbox Game Pass Ultimate üzerinden oyun 1 Nisan tarihinde çıkış yapacak. Maalesef PC aboneleri içinse herhangi bir müjde verilmiş değil.

People Can Fly imzası taşıyan üçüncü şahıs nişancı rol yapma oyunu, insanlığın kolonizasyon amacıyla gittiği ancak bunun yerine süper güçler elde ettiği yabancı bir gezegende geçiyor. Dövüşe gelince, kendi yetenek ağaçlarıyla gelen Pyromancy ve Technomancy gibi benzersiz yeteneklere sahip dört sınıf bulunuyor. Ek olarak, geleneksel silahlar ve bir modlama sistemine sahip teçhizatlar ile uzaylı canavarları öldürmeniz gerekiyor.

Oyun, bir kooperatif rol yapma oyunu deneyimi için en fazla üç oyuncu tarafından birlikte oynanabiliyor. Çapraz oyun aynı zamanda tüm platformlardaki oyuncuların oyun için bir araya gelmesine izin verecek.

Outriders, 1 Nisan’da PC’de (Steam ve Epic Games Store) Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Stadia platformlarında çıkacak. Microsoft’un abonelik hizmetini ile oyunu oynamak isteyenlerin ise konsol için Xbox Game Pass veya Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine ihtiyacı olacak.

20 farklı Bethesda oyunun Xbox Game Pass’e geldiği de hatırlatalım.