Anasayfa Mobil Amazfit Akıllı Saatler Kutudan Çıkıyor

Amazfit Akıllı Saatler Kutudan Çıkıyor

Sizler için hazırlamış olduğumuz bu videoda Huami’nin akıllı saatleri Amazfit GTR2 ve Amazfit GTS2 modellerini kutudan çıkarıyor, özelliklerine bakıyoruz.

Amazfit GTR2 Amazon fiyatı

Amazfit GTS2 Amazon fiyatı

Ayrıca bir şanslı okurumuza da Amazfit GTR 2 modelini hediye ediyoruz. Yarışmanın şartlarını aşağıda paylaştığımız Instagram gönderi üzerinden okuyabilir ve siz de Amazfit GTR 2 kazanma şansına erişebilirsiniz.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Technopat (@technopatnet)’in paylaştığı bir gönderi

Amazfit, Fashion serisi giyilebilir akıllı saatlerinin son iki sürümünü Türkiye’de piyasaya sürüyor. Amazfit GTR 2, geleneksel saat tasarımını fitness ve sağlık izleme özellikleriyle harmanlarken, Amazfit GTS 2 şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Amazfit GTS 2 KDV dahil 1599 TL, Amazfit GTR 2 Classic ise KDV dahil 1699 TL tavsiye edilen satış fiyatına sahip.

Paslanmaz çelik ve siyah alüminyum alaşımlı kasa seçeneklerine sahip olan Amazfit GTR 2, net ve okunması kolay 3D kavisli cam ile kaplanmış canlı, yuvarlak 1,39 inç AMOLED ekranıyla klasik bir görünüm sunuyor.

Amazfit GTS 2 ince, zarif dikdörtgen gövdesi ve 1,65 inç AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. Alüminyum alaşımlı kasaya sahip olan saatin gece siyahı, çöl altını ve şehir grisi renk seçenekleri, uyumlu kayışlarla tamamlanıyor.

Her iki saatin ekranı optik Elmas Benzeri Karbon (oDLC) ve parmak izi bırakmayan kaplamalara sahip 3D Corning Gorilla camından üretilmiş. Bu, saat ekranının çizilmelere karşı güçlü ve dirençli olmasını ve saatin temiz kalmasını kolaylaştırıyor. Döndürülebilen ekran, saati hem sol hem sağ bileğinde kullanmayı tercih edenler için eşit derecede konforlu hale getiriyor.

40’tan fazla saat görüntüsü ve her zaman açık ekran özelliği, detaylı kişiselleştirme seçenekleriyle birlikte geliyor. Özelleştirilebilir Hızlı Erişim Uygulaması sayesinde en sevdiğiniz uygulamalara, e sağlık ve fitness özelliklerine erişmek için ekranı sağa veya sola kaydırmanız yeterli.

Dahili sesle kontrol ve akıllı asistan özellikleri, Amazfit GT 2 modellerini çok daha akıllı hale getiriyor. Desteklenen bölgelerde yerleşik Amazon Alexa10 ile saate sorular sorulabiliyor, bilgi aranabiliyor, çeviri yaptırılabiliyor, alışveriş listeleri oluşturulabiliyor, alarmlar, zamanlayıcılar ve hatırlatıcılar eklenebiliyor, hava durumunu öğrenilebiliyor, akıllı ev cihazlarını kontrol edebiliyor ve çok daha fazlası yapılabiliyor.

Türkçe dil desteği ve kullanım kılavuzuyla gelen ve ayrıca çevrimdışı sesli kontrol özelliğine sahip olan saatinizin internet erişimi olmasa bile spor modlarını açma, kalp atış hızı izleme ve daha fazlasını saatinizle konuşarak gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

GT 2 serisi saatler, uzun pil ömrüyle hafta boyunca sizi yalnız bırakmıyor. Güçlendirilmiş pile sahip GTR 2 tipik kullanımda 14 gün, temel kullanımla 38 gün dayanırken, GTS 2 tipik kullanımda 7 gün, temel kullanımda 20 gün pil ömrü sunuyor.