Anasayfa Haber Corsair, iCUE SP RGB Elite Fan Serisini Piyasaya Sürüyor

Corsair, iCUE SP RGB Elite Fan Serisini Piyasaya Sürüyor

Corsair SP RGB Elite Fan serisi

Corsair, AirGuide teknolojisine sahip olan iCUE SP RGB Elite fan serisi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Kasa, soğutma sistemleri ve bellekleriyle tanıdığımız Corsair, oyunculara ve donanım meraklılarına yönelik yeni ürünleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Corsair, iCUE SP RGB Elite fan serisi ile karşımızda.

Fan başına sekiz ayrı adreslenebilir RGB LED ve güçlü hava akışı için Corsair AirGuide teknolojisine ev sahipliği yapan iCUE SP RGB Elite fan serisi 120 mm ve 140 mm boyutlarıyla beraber geliyor. SP120 RGB ELITE fanları, iCUE Lighting Node CORE Kontrolcüsü ile birlikte gelirken ayrıca 3’lü fan seti şeklinde veya tek bir fan olarak da satın alınabiliyor. SP140 RGB ELITE fanları ise iCUE Lighting Node CORE Kontrolcüsü ile 2’li fan seti şeklinde satın alınabilirken, tek fan olarak da bulunabiliyor.

Aynı zamanda bu fan serileri CORSAIR AirGuide teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. CORSAIR AirGuide teknolojisi ile donatılmış bu yeni fanlar, gelişmiş soğutma için odaklanmış hava akışı sağlıyor.

SP120 RGB ELITE fanlarının hızı PWM kontrolü ile 550 RPM ila 1.500 RPM  arasında ayarlanabiliyorken, SP140 RGB ELITE fanları ise 450 RPM ila 1.200 RPM arasında ayarlanabiliyor. Ayrıca 18 dBa kadar sessiz çalışan yarı saydam fan kanatlarına da sahip olan SP RGB ELITE serisi, eşit şekilde dağıtılmış RGB aydınlatmasıyla da kasanızda hoş bir görüntü elde etmenize yardımcı oluyor.

Corsair iCUE SP RGB Elite fan fiyatları
Corsair iCUE SP RGB Elite fan fiyatları

Corsair iCUE SP RGB ELITE Fan Serisi Fiyatları

Corsair SP RGB ELITE serisi fiyatları da şirketin resmi web sayfası üzerinden açıklandı. Buna göre SP120 RGB ELITE tek bir fan halinde 24.99 dolara satın alınabilirken, Lighting Node CORE ile 3’lü fan seti olarak 79.99 dolara satılıyor. Aynı şekilde SP140 RGB ELITE’i tek bir fan şeklinde satın almak isteyen kullanıcıların 29.99 dolar, Lighting Node CORE Kontrolcüsü ile 2’li fan seti şeklinde satın almak isteyenlerin ise 69.99 dolarlık bir ücret ödemesi gerekiyor.