Anasayfa Haber Mac Reklamlarının Aktörü Şimdi de Intel Reklamlarında

Mac Reklamlarının Aktörü Şimdi de Intel Reklamlarında

Justin Long Intel

Mac reklamlarının başaktörü Justin Long şimdi de Intel reklamlarında karşımıza çıkıyor.

Intel, yeni başlattığı reklam kampanyasında Apple’a büyük bir gönderme yapıyor. Eski Mac reklamlarında “Ben bir Mac’im” şeklinde karşımıza çıkan Justin Long adlı aktör bu defa “Ben bir Justin’im” diyerek Intel reklamlarında boy gösteriyor.

Bir reklam, Intel 2’si 1 arada Lenovo Yoga 9i ile MacBook Pro‘nun esnekliğini karşılaştırarak, ilkinin hem geleneksel bir dizüstü bilgisayar hem de tablet olarak çalışabilme becerisine dikkat çekiyor. Reklam ayrıca Apple’ın ekosistemindeki benzer işlevselliğin bir iPad, klavye, ekran kalemi ve bir donanım kilidi gerektireceğini ima ediyor.

Başka bir reklamda ise Core i7 ile çalışan MSI Gaming Stealth 15M‘de oyun oynayan birinin Mac’te hiç oyun oynayamadığına dikkat çekiliyor. Apple bilgisayarların ayrıca Touch Bar’ları, dokunmatik destekli olmayan ekranları, M1 çoklu monitör desteği ve gri renk seçenekleriyle de alay ediliyor.

Justin Long genel olarak Intel’in Go PC serisi reklamları ile M1 işlemciler sonrasında kendisiyle yolları ayırmaya başlayan Apple’ı taşlamaya başladığını söyleyebiliriz.