Anasayfa Haber Ubisoft Plus, Xbox Game Pass Servisine Eklenebilir

Ubisoft Plus, Xbox Game Pass Servisine Eklenebilir

Ubisoft Plus Xbox Game Pass

Geçtiğimiz aylarda EA Play’i Xbox Game Pass’e ekleyen Xbox, şimdi de Ubisoft Plus’ı sisteme dahil etmeyi düşünüyor.

Oyun fiyatlarının tartışıldığı şu günlerde aylık abonelik ücreti ile birçok oyuna erişebildiğimiz Xbox Game Pass ve EA Play gibi abonelik servisleri ön plana çıkıyor. Özellikle bu servisler arasında en dikkat çekeni ise Xbox Game Pass. Son zamanlarda Bethesda oyunlarıyla gündemde olan sistem, bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda EA Play servisini de bünyesine katmıştı. Böylece abonelerine FIFA, Battlefield ve Need For Speed gibi popüler oyunları da sunan Game Pass ile ilgili bugün önemli bir iddia daha ortaya atıldı. VentureBeat muhabiri Jeff Grubb tarafınca paylaşılan bilgilere göre Ubisoft Plus, Xbox Game Pass servisine eklenebilir.

Oyun sektörünün güvenilir isimlerinden biri olan Jeff Grubb, bu kısımdaysa Microsoft’un Ubisoft’un aylık abonelik servisi olan Ubisoft+’ı Xbox Game Pass’e eklemek için görüşmeler yürüttüğünü belirtiyor. Böylece abonelerine Ubisoft yapımı oyunları da sunmayı hedefleyen firma, aynı zamanda bu hamlesiyle beraber konsol satışlarını da önemli ölçüde arttırmayı hedefliyor.

Şimdilik Ubisoft’un bu teklife nasıl bir cevap vereceği bilinmiyor. Ancak olası bir anlaşma sonrasında Game Pass aboneliği için bir fiyat artışı da bekleniyor. Tabi, tüm bunların bir söylentiden ibaret olduğunu da belirtmek yarar var. Fakat, Xbox’ın EA Play hamlesini göz önünde bulunduran birçok kaynak ise Ubisoft Plus’ın da Game Pass’e gelebileceğini düşünüyor.