Anasayfa Haber Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik Duyuruldu

Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik Duyuruldu

Xiaomi Mi Band 6 fiyatı ve özellikleri

Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra ve Mi 11 Lite modellerini duyuran Xiaomi, aynı zamanda uygun fiyatıyla dikkat çeken Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik modelini de tanıttı.

Çin’de düzenlemiş olduğu lansmanla beraber yeni nesil akıllı telefonlarını tanıtan Çinli üretici, ayrıca bir süredir gündemde olan Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik modelini de duyurdu. Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatı ve özellikleri ile kullanıcılara ne gibi yenilikler sunuyor? İşte Xiaomi Mi Band 6 özellikleri!

Xiaomi Mi Band 6 Özellikleri

Geçtiğimiz yıl Mi Band 5 modeliyle sektöre damgasını vuran Çinli üretici, bugün Mi Band 6 modeliyle karşımıza çıkıyor. Serinin bir önceki modeline kıyasla biraz daha büyük bir ekranla beraber gelen Mi Band 6’da 1.56 inçlik AMOLED bir ekrana yer veriliyor. Aynı zamanda serinin yeni modeliyle birlikte ekran boyutunu da büyülten Xiaomi, ekran çerçevelerini de inceltiyor. Böylece daha şık bir görüntü elde eden firma, ayrıca bu ekranla beraber kullanıcılara 152 x 360 piksel çözünürlük ve 326 PPI piksel yoğunluğu değerlerini de sunuyor.

Bunun haricinde kandaki oksijen miktarının ölçülmesine yardımcı olan Sp02 sensörüyle de birlikte gelen akıllı saat, uyku ve döngü takibi de yapabiliyor. Mi Band 5’e kıyasla daha fazla spor türüne de destek sunan akıllı bileklik, 30 farklı egzersiz moduna da beraberinde getiriyor. Bu kısımdaysa zumba, dans ve basketbol gibi aktivite modlarıyla ön plana çıkan Xiaomi’nin yeni nesil akıllı bilekliği, yetkililer tarafınca aktarılan bilgilere göre fitness aktivitelerini de otomatik olarak algılayabiliyor.

Sahip olduğu özelliklerle dikkat çeken Mi Band 6, 125 mAh boyutundaki bir bataryadan da güç alıyor. Bu batarya ise 14 günlük bir pil ömrü de vaat ediyor.

Xiaomi Mi Band 6 Fiyatı

Tüm bu özelliklere sahip olan Xiaomi Mi Band 6 fiyatı da düzenlenen etkinlik sırasında resmi olarak açıklandı. Bu kısımdaysa söz konusu bilekliğin NFC bulunmayan versiyonun 35 dolar, NFC bulunan versiyonunsa fiyatı 43 dolar olarak belirlendi.