Anasayfa Haber Sepet Dolusu Fırsatlar Kampanyası Devam Ediyor

Sepet Dolusu Fırsatlar Kampanyası Devam Ediyor

MediaMarkt’a fırsatlarla dolu Nisan ayı başladı. Bu ayın ilk kampanyasında bilgisayarlardan, akıllı telefonlara kadar onlarca üründe indirimler sizleri bekliyor.

2 – 5 Nisan tarihleri arasını kapsayan kampanyadaki ürünleri hem MediaMarkt mağazaları hem de mediamarkt.com.tr’den satın alabilirsiniz.

Sepet Dolusu Fırsatlar Kampanyası’na dahi tüm fırsat ürünlerini görmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Öne çıkan ürünler ise şu şekilde:

Apple iPhone 12

Apple’ın yeni nesil akıllı telefonları arasında en popüler model olan iPhone 12, hızlı işlemcisi, OLED ekranı ve iPhone 5 gibi telefonları özleyenler için gelen köşeli tasarımı ile dikkat çekiyor. Kampaya süresince iPhone 12’yi 9.199 TL’den satın alabiliyorsunuz.

BRAUN BT5240 Saç ve Sakal Şekillendirici

Braun BT5240 pratik yapısı ile ön plana çıkan bir ürün. Ultra keskin bıçakları sayesinde kolayca sakalınızı ve saçlarınızı şekillendirebiliyorsunuz. Üstelik kutunun içinden çıkan farklı başlıklarla beraber özellikle sakallarınız üzerinde istediğiniz kesim ve şekil için özenle çalışabileceksiniz. Fiyatı ise 349 TL.

JBL Clip 3 Taşınabilir Hoparlör

Clip 3 taşınabilirliği ile dikkatimizi çeken bir fırsat ürünü. JBL’in taşınabilir hoparlörleri zaten çok seviliyor. JBL Clip 3 şık görünüşünün yanı sıra su geçirmez özelliğiyle de oldukça dayanıklı. Ürünü kampanya süresinde 369 TL’den satın alabilirsiniz.