Anasayfa Haber Company of Heroes: Opposing Fronts Paketi Mobil Cihazlara Geliyor

Company of Heroes: Opposing Fronts Paketi Mobil Cihazlara Geliyor

Feral Interactive, Company of Heroes’un Opposing Fronts genişleme paketinin mobil cihazlara geleceğini açıkladı.

Feral Interactive‘in kısa bir süre önce yapmış olduğu duyuruya göre Company of Heroes: Opposing Fronts genişleme paketi 13 Nisan 2021 tarihinde mobil cihazlara geliyor.

Bildiğiniz üzere söz konusu genişleme paketi ilk olarak 27 Eylül 2007 tarihinde PC oyuncuların huzuruna sunulmuştu. Şimdi de hem Android hem de iOS platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan genişleme paketi, aynı zamanda iki yeni hikayeyi de beraberinde getiriyor.

Oyuna eklenen bu hikayelerinden birinde oyuncular Alman Panzer Elite‘in, Ren Nehri üzerinden Almanya’ya girmeye çalışmasına tanık oluyor. Bunun haricinde diğer hikayeyse Normandiya Savaşı esnasında Caen adlı bir kentte ilerleyen İngiliz askerlerini ele alıyor.

Aynı zamanda oyunun bu genişleme paketiyle beraber Skirmish Modu‘na da Panzer Elite ve İngiliz 2. Ordusu dahil oluyor. Böylece oyuncular Skirmish Modu‘nda İngiliz 2. Ordusu’nu ya da Panzet Elite’i yönetebiliyor.

13 Nisan tarihinde iOS ve Android platformlarına gelecek olan ek paketin fiyatı da açıklandı. İki yeni hikayeye ev sahipliği yapacak olan Opposing Fronts genişleme paketinin 4.49 Euro‘dan satışa sunulacağı belirtildi.