Anasayfa Haber Battlefield 6, Çıktığı Gün Xbox Game Pass’e Eklenebilir

Battlefield 6, Çıktığı Gün Xbox Game Pass’e Eklenebilir

Battlefield 6 Xbox Game Pass

Güvenilir kaynaklar tarafınca servis edilen bilgilere göre, Battlefield 6’nın çıktığı gün Xbox Game Pass servisine eklenmesi bekliyor.

Bu yılın en çok merak edilen yapımlarından biri olan Battlefield 6 hakkında yeni söylentiler gelmeye devam ediyor. Daha önceden paylaşılan raporlarla beraber eşi benzeri görülmemiş bir oyun deneyimini oyunculara sunacağı ifade edilen Battlefield VI‘nın şimdi de çıktığı gün Xbox Game Pass servisine dahil edileceği iddia edildi.

Bu iddianın sahibi ise Xbox ekosistemiyle ilgili hazırlamış olduğu podcast’lerle tanınan Xbox Era. Daha önceden de yapmış olduğu isabetli söylemlerle tanınan Era, yeni Battlefield oyununun çıktığı ilk günden servise dahil olacağını ifade etti. Xbox Era’nın bu söylemleri oyun sektöründe büyük yankı uyandırırken, aynı şekilde sektörün güvenilir isimlerinden biri olan Tom Henderson da Era’nın bu açıklamasına atıfta bulundu. Henderson’ın bu hamlesi ise tüm bu söylentilerin doğru olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Tabi şimdilik EA ve Xbox cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığını da belirtelim.

Bildiğiniz üzere Xbox son zamanlarda oldukça agresif bir strateji izliyor. Bu doğrultudaysa ilk olarak ZeniMax Media’yı satın alarak Game Pass’e Bethesda oyunlarını ekleyen platform, daha sonrasındaysa EA Play’i de servise dahil etmişti. Bunun haricinde Outriders’ı da çıktığı gün platforma ekleyen firma, PlayStation Studios tarafından geliştirilen MLB The Show 21‘i de çıktığı gün yani 20 Nisan tarihinde platforma ekleyeceğini müjdelemişti.

Şirketin bu hamlelerini göz önünde bulunduracak olursak, Battlefield 6’nın da piyasaya sürüldüğü günden servise eklenebileceğini tahmin etmekteyiz.