Anasayfa Haber MediaMarkt Ramazan Kampanyası Başladı

MediaMarkt Ramazan Kampanyası Başladı

Ramazan yaklaşırken en lezzetli ramazan sofraları için küçük ev aletleri, hasret gideren görüntülü sohbetler için akıllı telefonlar, sahura kadar oynayabileceğiniz oyunlar ve oyuncu ekipmanları, dizi keyiflerinize keyif katacak geniş ekran televizyon ve ses sistemleri için MediaMarkt mağazalarını ve internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ramazan Kampanyası’na dahil tüm kampanyalı ürünlere bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyada öne çıkan ürünler şu şekilde:

Samsung Galaxy A51

Samsung’un en popüler akıllı telefonlarından olan Galaxy A51 Ramazan kampanyasının dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. 3.299 TL’lik Galaxy A51’e faizsiz, masrafsız 10 taksit ile sahip olabiliyorsunuz.

Samsung 146 Ekran Smart 4K TV

Eğer uygun fiyata hem kaliteli hem de geniş ekranlı bir akıllı televizyon arıyorsanız, SAMSUNG 58TU7000 58″ aradığınız televizyon olabilir. HDR10+ desteği ve Dolby Digital Plus gibi özellikleriyle dikkat çeken bir model. 6.799 TL değerindeki bu televizyonu satın alırsanız, MediaMarkt Club üyelerine 350 TL para kart hediye.

Vivo Y20

Orta segmentin önemli firmalarından biri olan Vivo’nun yeni akıllı telefonu akıllı telefon ihtiyaçlarını çok yüksek bütçeler harcamadan gidermek isteyenlere hitap ediyor. 4G RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan telefon, üçlü arka kamera kurulumuna sahip. Vivo Y20’yi 2.599 TL’ye satın alabiliyorsunuz.