Anasayfa Haber Samsung Galaxy A82 Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy A82 Tasarımı Sızdırıldı

Son zamanlarda sızıntı haberleri ile gündeme gelen Samsung Galaxy A82 modelinin şimdi de tasarımı ortaya çıktı.

Samsung’un iç pazarında Galaxy A Quantum 2 adıyla piyasaya süreceği Galaxy A82 modeliyle ilgili bugün Weibo üzerinden önemli bir rapor yayınlandı. Güney Koreli akıllı telefon üreticisine yakın kaynaklarca servis edilen görsellerle beraber, kullanıcılar tarafından merak edilen Samsung Galaxy A82 tasarımı gözler önüne serildi.

Samsung Shop İçin Tıklayınız

Bildiğiniz üzere Samsung’un 2019 yılında tanıtmış olduğu Galaxy A80 modeli sahip olduğu kamera mekanizmasıyla sektöre damgasını vurmuştu. Fakat bugün Weibo üzerinden paylaşılan görselleri incelediğimizde Samsung’un bu kamera tasarımından vazgeçtiğini görüyoruz. Bunun yerineyse Samsung, Galaxy A52 ve Galaxy A72 modellerinden aşina olduğumuz bir kamera kurulumunu tercih etmiş. Aynı zamanda sosyal medya üzerinden paylaşılan bu görselle telefonun 2.5D kavisli ekranla beraber geleceği de netlik kazandı.

Samsung Galaxy A82 tasarımı

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda yayınlanan raporla birlikte Galaxy A82’nin bazı teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Bu doğrultudaysa serinin yeni üyesinin Snapdragon 860 işlemcisinden güç alacağı ve 6 GB RAM ile birlikte satışa sunulacağı iddia edilmişti.

Ayrıca yine aynı raporda telefonun 2.400 x 1.080 piksel çözünürlüğündeki 6.7 inçlik Super AMOLED bir ekranın üzerine inşa edileceği ve 4.500 mAh boyutundaki bir batarya tarafından da besleneceği söyleniyor.