Anasayfa Haber Samsung, Yılın Dördüncü Galaxy Unpacked Etkinliği İçin Tarih Verdi

Samsung, Yılın Dördüncü Galaxy Unpacked Etkinliği İçin Tarih Verdi

Galaxy Unpacked

Samsung, 2021 yılının dördüncü Galaxy Unpacked etkinliğini 28 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Samsung, Mart ayında Galaxy A52, Galaxy A52 5G ve Galaxy A72 modellerini tanıttığı bir Galaxy Unpacked etkinliği düzenlemişti. Şimdi ise 28 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek bu yılın dördüncü Galaxy Unpacked etkinliği için davette bulunulmuş durumda. Etkinlik, TSİ ile 17:00’da şirketin web sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Samsung, etkinliğin ne için olacağından bahsetmemiş olsa da “En güçlü Galaxy geliyor.” ifadesini kullanıyor. Şirket bu yıl halihazırda çok sayıda akıllı telefon duyurdu ancak bunun başka bir tipik akıllı telefon olma ihtimali çok düşük görünüyor.

Diğer taraftan, etkinlikte Samsung’dan yeni bir katlanabilir cihaz görebileceğimizi tahmin edebiliriz. Galaxy Z Flip katlanabilir telefon geçen yıl bu zamanlarda piyasaya sürülmüştü, Samsung’un henüz yeni bir katlanabilir telefonu tanıtmadığını da unutmamak gerekiyor. Ek olarak, etkinlikte yeni bir akıllı saat de tanıtılabilir. Diğer spekülasyonlar ise şirketin kendi Exynos işlemcileriyle çalışan ilk Windows 10 bilgisayarını da tanıtabileceğine işaret ediyor.

Diğer taraftan Apple da 2021’in ilk etkinliği için merak edilen tarihi sonunda resmi olarak açıkladı.