Anasayfa Haber Galaxy Tab S7 Lite Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Galaxy Tab S7 Lite Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

samsung galaxy tab s7 lite

Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S7 Lite, ilk kez görüntülendi.

Samsung’un bu ayın sonlarında Galaxy Book dizüstü bilgisayarlarını, Haziran 2021’de de Galaxy Tab S7 Lite’ı tanıtması bekleniyor. Şirket bugüne kadar ürünlerin görüntüsü ile ilgili bir bilgi vermemişti. Ancak şimdi, lansman tarihinden üç ay önce, yaklaşan yeni akıllı tabletin ilk render görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüler bize yeni tabletin tasarımını ve birkaç özelliğini gösteriyor.

Tabletin görüntülerini sızdıran ünlü isim Evan Blass, Galaxy Tab S7 Lite 5G’nin ilk net ve yüksek çözünürlüklü görüntüsünü Voice’ta yayınladı. Görüntü, tabletin 12.4 inç LCD ekrana sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca, tabletin arkasında manyetik olarak takılı bulunan S Pen’i, her iki yanında bulunan AKG imzalı stereo hoparlörleri ve üst tarafında yer alan güç ve ses seviyesini ayarlama düğmelerini de görebiliyoruz. Samsung’un yaklaşan yeni tableti, ortaya çıkan görüntülere göre metal bir gövdeye sahip gibi gözüküyor. Ancak tabletin bir parmak izi okuyucusuna sahip olup olmadığını henüz bilmiyoruz.

Daha önce sızdırılan raporlar, Galaxy Tab S7 Lite’nin, Snapdragon 750G işlemci, 4GB ile 6GB RAM seçenekleri ve 128 GB dahili depolama alanıyla donatılmış olarak geleceğini iddia ediyordu. Ayrıca tablette, yenileme hızı yüksek bir LTPO ekranının da kullanılabileceği söylentiler arasında. Tablet kutudan büyük olasılıkla Android 11 ve One UI 3.1 ile çıkacak ve gelecekte en az iki büyük Android işletim sistemi güncellemesi alacak. Ayrıca Wi-Fi, LTE ve 5G şeklinde üç ayrı modelle sunulacak. Beklenen diğer özellikler arasında GPS, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, USB Type-C bağlantı noktası ve 15W hızlı şarj destekli 7.000 mAh veya daha büyük bir pil yer alıyor.

Son olarak, Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S7 Lite’nin siyah, yeşil, pembe ve gümüş olmak üzere dört ayrı renkte piyasaya sürüleceğini belirtelim.