Anasayfa Haber Apple AirTag Duyuruldu

Apple AirTag Duyuruldu

Apple AirTag

Apple, nesne izleme olanağı sunan Apple AirTag ürününü sonunda tanıttı.

Apple tarafından Spring Loaded etkinliğinde tanıtılan ilk ürün uzun zamandır konuşulan Apple AirTag oldu. Bul uygulaması ile bütünleşik olarak çalışacak olan nesne izleme ürünü bundan böyle eşyalarınızı kaybetmemenize yardımcı olacak.

AirTag Özellikleri

AirTag, Bul uygulamasını kullanarak izleme yapmak için herhangi bir nesneye takılabiliyor. Apple, bu ayın başlarında uygulamaya entegre edilecek ilk üçüncü taraf ürün setini de duyurmuştu. AirTag, dokunsal geri bildirim dahil olmak üzere yakınlarda kaybolan bir öğeyi ararken kesin konum sağlayan “Hassas Bulma” adlı bir UWB işlevini içeriyor.

AirTag’ler için eşleştirme işlemi AirPod kablosuz kulaklıklara oldukça benziyor. iCloud hesabınıza eklemek için iOS aygıtınızın yanına eşleştirilmemiş bir AirTag yaklaştırmanız yeterli. Birden çok etiketi sırayla eşleme şansınız da mevcut. Ürün, tabii ki gizlilik koruma özellikleri de içeriyor. Apple cihazlarınızdan biri size ait olmayan bir AirTag taşıdığınızı fark ettiğinde de sizi uyarabiliyor.

AirTag’ler, isteğe bağlı olarak AirPods kasasında alabileceğinize benzer şekilde metin ve 31 farklı emoji gravüründen biriyle özelleştirilebilecek Daha kişiselleştirilmiş bir görünüm için ürün kolye ve diğer moda odaklı aksesuarlarla da alınabilecek. Hatta AirTag için bazı deri aksesuarlar için Hermes ile bir ortaklık da sunulacak.

AirTag Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Apple AirTag, 30 Nisan tarihinden itibaren satışa sunulacak. Ürünün fiyatı ise 25 dolarken, 99 dolar karşılığında 4’lü paket alma şansınız da bulunuyor.